BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
En azından şundan iyice emin olduk; BDDK'nın cidden bilişim memuruna ihtiyacı var. Özellikle site çok amatörce gelmişti bana. Windows 95 stili bir site. Geliştirilmesi gerekiyor
-
@tutispullo yok çok karışık değildi daha çok sadeydi ama cümleler akademik ingilizce istiyor.
-
@iyimser16 BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Arkadaşlar bu cv olayı nedir? Ben başvuru yaptım, cv ve fotoyu yükledim, sorunsuz başvuru yaptım sonra yakınlarınızla ilgili kendinizle ilgili bişeyler yazın diye bi forum çıktı onuda doldurmadım daha doğrusu dolduramadım, ama o doldurulmadan da ztn başvurum kabul edilmişti.
Özgeçmiş klasik mi (hayat hikayesi şeklinde yazılan) olacak yoksa özel sektörde yaptığımız başvurulardaki gibi mi olacak? Başvuru formunda yazan genel özgeçmiş standartlarına uygun bir özgeçmiş nasıl oluyor? Sınav ilanında bu konuda bir bilgi bulamadım.
-
Sınava girecekler ne zaman belli olur? Geçen yıldan tecrübeli arkadaşlar, hatırlıyor musunuz sınavdan kaç gün önce yayınladılar listeyi?
-
@Onceuponatime hocam facebook sayfamızda var, sürece oradan bakabilirsiniz. Aramalar kısmına bddk yazarak bulabilirsiniz.
-
@arya anladim tesekkur ederim.
-
başvuru no 5300 civarı bişey yazıyor burdan kişi sayısına ulaşabilir miyiz acep ?
-
@Antimülakat hocam link verebilir misin
-
2 gün önce yaptım başvuruyu hala inceleniyor yazısı çıkıyor.Yarın son gün üstelik! Başvurunun kabul edilip edilmediğini nerden anlayacağız.
-
@effectzone valla hocam o özgeçmiş olayını inan bnde anlamadım, kariyer.netdeki özgeçmişi direk bunlara postaladım. Başvurduktan sonra çıktı halindeyken bi kısım daha çıktı orayı doldurmadım bnde olduğu gbi bıraktım, önce bi sınavı kazanayımda
-
Arkadaşlar PC'den arayıp bulayım da oradan bakın, kpss tercihini yap grup ismi.
-
@Antimülakat hocam gruba üyeyim facebookta ama aradım bulamadım. Rica etsem link yazar mısınız
-
-
@mhmmt merhamlar hocam isletme finansi vs gibi bilmedigmz ddrslere nasl calsmamizi onerirrsinz lutfdn cvp yazr misinz
-
Benim gibi merak eden arkadaşlara: Bddk sitesinde insan kaynakları bölümünde yer alan bilgilere göre, son yapılan sınavda başvuru tarihi 30 ekim 2015'te son bulmuş, yazılı sınava gireceklerin listesini 9 kasım 2015'te yayımlamışlar, sınav tarihi ise 14-15 kasım imiş. Bu verileri bu yıla uyarlarsak mart 19-20 gibi yazılı sınava gireceklerin listesini açıklarlar herhalde. Yalnız 2015teki alımda listeyi açıklama tarihini sınav ilanına yazmışlar ama bu yılki alımın ilanında tarih yok. Umarım çok uzatmadan açıklarlar.
-
Başvuru Formunuz kaydedilmiş olup Kurum tarafından incelenmektedir ! yazısı hala devam ediyor arkadaşlar yarın son gün.birkaç gündür bu şekil. Onaylanan kimse var mı?
-
@eLectr0 aynı şekilde.Biz yaptık bi zahmet inceleyip onlar düşünsün devamını artık ️ Hepimiz hakkında hayırlısı olsun hadi bakalım
-
Ne incelemeymiş ya!Kırk yılın başı Kpss puanıyla bir sınava gireceğiz belki, o da hala inceleniyor.Onaylanan falan var mı arkadaşlar,yoksa herkesin böyle mi
-
@rmazandavulcusu hocam grubumuz o ama direk BDDK başlığı vardı, bilgisayar üzerinde aramalara yazarak BDDK kısmına göz atabilirsiniz.
-
Onaylanip onaylanmama konusunda bddk yi aradm bi numara verdi orasi ilgileniyor diye fakat hic acmiyorlar telefnu bugün son gun ne yapsak