BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bu kamu maliyesinin icinde butce ve borclanma var mi yok mu anlamadim normalde kitaplarda yok gozukuyo yardimci olursaniz cok sevinirim
-
@hayırlısı kamu maliyesi deyince hepsini kapsar yani tum maliye demek oluyo
-
@merimeri anladim tesekkur ederim peki tvs vergi hukuku icinde mi
-
Arkadaşlar bu başvurular için eksik varsa geri dönüş falan mı oluyor?İnceleniyor diye gözüküyor..sistem bi tuhaf.Bi de başvuruyu yakmayalım bu ilansızlıkta
-
Arkadaslar hangi tarayıcıdan başvuru yapabildiniz?
-
@eylül chrome ama ben geçen hafta gece yarısından çok sonra yaptım. 1 gün sonra da başvuru yapma işi yine sorun oldu. Kaç kere başvurma denemesi yaptığımı da bilemiyorum, rahat 30 vardır.
-
@tutispullo bu senede gecen seneki gibi cümle verip çevirme isterlerse ingilizceden türkçeye çevirme bir şekilde ingilizcesi olan yapıyor ama türkçeden ingilizceye çevirme de ingilizce kelime hatırlanması sıkıntı oluyor oyüzden biraz kelime bilgisi lazım.
-
@arya anladim, cumleler peyderpey cumleler mi yoksa ekonomi ile ilgili mi ya da akademik mi ?
-
Dostlar bu bddkya başvuru olmuyor bilgilerimi yazıyorum başvuru formu gelmiyor sizde de böyle oldu mu ?
-
CV'yi Nasıl yaptınız arkadaşlar
-
Cv yükle çıkmış öncekinden cv yeri vardı yazıyorduk.Bu yükleme nasıl olcak anlamadım
-
@niloya Ya zaten bütün bilgileri veriyoruz cv'de ondan farklı değil ki.Pdf uzantılı istiyor onu yapamadım hala
-
@Kutyler geçen yıl aile bilgileri eğitim bilgileri vs şeklinde yazın diye alan bırakmışlardı.Anlamadım bende nasıl yapcağımı
-
cv kısmı sıkıntılı,pdf formatında istiyor pdf formatına dönüştürmek için adobe id istiyor bunu edinmek için de 15 dolar istiyor adobe.Millet bunu nasıl yaptınız ? Bilen birisi yardımcı olabilir mi görüp geçmek yerine ?
-
@niloya Bence genel geçer basit bir şey yeterli olacaktır ama hala pdf uzantılı nasıl yapacağımı anlamadım word'ü pdf'ye çevireceğim program arıyorum
-
@Sipsilimarpuc hocam bilgisayarcı arkadaşı arayacağım en sonunda yapamadık
-
@Sipsilimarpuc google a word u pdf ye çevir yazın çeviriyor ben öyle yaptım 15 doları da bana gönderin sevaba girersiniz
-
Benim bilgisayarda libreoffice diye birşey var word gibi cv yi oraya kopyalayıp PDF ye aktarabiliyorum
-
arama motoruna word to pdf ya donustur indir hepsi bu. gecen seneden arkadaslar murakıp ve bankacılık uzman yrd sınav içerği aynı mı zorluk derecesi aynı mı ?
-
@Kutyler hocam word dosyasının sol üstünde dosya bölümünden farklo kaydet e tıklayın sonra kayıt türünü pdf yapın tamamdır prog vb ne gerek yok