BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar bu cv olayı nedir? Ben başvuru yaptım, cv ve fotoyu yükledim, sorunsuz başvuru yaptım sonra yakınlarınızla ilgili kendinizle ilgili bişeyler yazın diye bi forum çıktı onuda doldurmadım daha doğrusu dolduramadım, ama o doldurulmadan da ztn başvurum kabul edilmişti.
-
@Sipsilimarpuc dopdf diye ücretsiz bir program var. Onu indirin. Yazdır deyin. Yazıcı yerine dopdf'i seçin. Pdf olarak istediğiniz yere kaydedin
-
@avamkamarası hallettim hocam programla teşekkürler yine de
-
gece gece bir pdf dosyası için ne uğraştım yaa
-
cv hangi formatta gönderdiniz ?p35 82.26 ile hangisine başvursam sansım daha fazla olur?
-
@tutispullo Avrupa Birliği katılımı, AB işleyişi alakalıydı.
-
Referans numarası 10 haneli girilmelidir diyip duruyor ya nasıl çözeceğim burada tıkandım kaldım
-
@asdasd 0 yazmayın
-
@arya peki son bi soru cumleler complex miydi yoksa sade cumleler miydi ?
-
ARkadaşlar başvurunuz değerlendirilecek deyince başvuruyu başarıyla yapmış oluyor muyuz???
-
Kabul edilmeyince ne yazıyor?
-
Başvuruyu yaptım.İnceleniyor diyordu.Şimdi hiçbirşey çıkmıyor.Başvurusu kabul edilen var mı arkadaşlar?
-
@Kutyler Windows 8 ve 10'da pdf olarak yazdırma var. Word'de yazıyorsun, çıktı almaya basıyorsun oradan microsoft pdf printer'ı seçince pdf dosyası olarak kaydediyor.
-
örnek cv var mı yapanlar sevabına atsa keşke
-
Başvuru formu hiç açılmıyor şu an bende. Başvuru süresi bitecek bi düzeltemediler şunu..
-
@aksoyefecan hocam yukardaki boşlukları doldurup forma tıklıyorsunuz dimi? ben sorunsuz şekilde yaptım başvurumu
-
Garip bi şekilde bndede sorun olmadı. Ama başvurunuz onaylanacaktr diyor herkeste aynı mi arkadaşlar
-
teknik hata var diyor son 3 saattir nasıl yaptınız yahu başvuruyu
-
Bir hata oluştu diyor teknik bir çalışmadan dolayı. Şuan açtım sayfayı sizde de böyle bir problem oluştu mu
-
@eylül o ilk boşlukları doldurduğumuz sayfa açılmıyor işte. Bir hata oluştu, teknik bir çalışma yürütülüyor diye bir yazı çıkıyor. Yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım.