BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@arya peki tavsiyen nedir ingilizcede ozellikle , yogun bi kelime calismasina gerek var mi ?
-
Sınav başvuru formu çalışmıyor mu? Başvurabilen var mı
-
hata veriyor, hala.
-
Arkadaşlar hata için kurumu aradinız mi
-
Sizce kpssye bu kadar az kalmısken bu sınav kpss odaklı calısmayı sekteye ugratır mı ? Sınavdan sonra kpssye 1 ay gibi bir süre kalıcak
-
@fablo bende 3-4 gündür tamda senin dediğin bu durumu düşünüyorum hocam, işletme fln çalışmayı düşünüyordum zor gbi artık
-
arkadaşlar cv'yi kompozisyon şeklinde mi hazırladınız yoksa internetteki örnekler gibi maddeler halinde mi hazırladınız? (doğum yeri: istanbul mezun olduğu okullar: xxx gibi mi)
-
@iyimser16 calısma stilide degişcek mecbur daha detaya gircez günlük monografi çözmek gerekir ancak bu bile cok zaman alıyor
-
@fablo hocam günlük monografi diosun ben muhasebeden 9-10 net yapmış adamım o monografiler nasıl yapılacak, bide çeviri vs yapmak gerek. İyi bi kütüphane bulacaz artık kendimize, monografi için bi kaç kaynak öğrendim, maliye konu anlatımı ve monografi için senin var mı önerin?
-
Arkadaşlar başlığın içeriğine bir bakın ve destek olmaya çalışın.
-
Başvuru yapamayanlara tavsiyem yoğunluğun az olduğu zamanlarda (sabah erken saat - yada akşam saatleri) yapmaları. Bir de bazen crome da açılırken bazen explorer da çalışıyor. Farklı tarayıcılar deneyin.
-
Arkadaşlar benim 2 referansım yok malesef tek referansım var. Bu kısım önemli mi? 2 kişi yazmadan ilerlemiyor.
-
@Dogahan önemli değil tanıdığınız tecihen devlette çalışan birini yazıp geçin
-
Nereleri seçiyoruz arkadaşlar Kimler kaçla başvurdu
-
@Kutyler Bankacılık Uzman Yardımcılığı Sınavı(Bilişim2) 87.5 ile başvurdum.
-
Arkadaşlar bu cv olayını nasıl yaptınız ?
-
Arkadaşlar bu maliye kısmında maliye teorisi dahil mi , gerçi kamu maliyesi diyor ama ben yine de sormak istedim , bir de ilk kez klasik sınava giecem , çalışma stili hakkinda
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim , -
@Dogahan hayırlısı olsun
-
@Kutyler BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Nereleri seçiyoruz arkadaşlar Kimler kaçla başvurdu
Kimse yok mu
-
Bu ilan baya kafamı karıştırdı. Puanın yetip çağrılmak bir yana, ben sınav nasıl geçer diye düşünüyorum. Bir yandan çalışıyorum ama daha başvurmadım. Murakıplık aldığı sayı olarak çok iyi ama İşletme İktisadı, İşletme Finansmanı, Finansal Yönetim gibi şeyleri ne okulda (iktisat) ne de dershanede gördüm. Ekonometri, istatistik çalışılınca yapılamayacak şeyler değil ama hukuk muhasebe çalışmak varken onlara odaklanamayacağım. BDDK Uzman yardımcılığına başvuracağım sanırım.