BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@arya 3 departmanin sinavi da ayni mi peki bilgin var mi veya hangileri ayni ?
-
@tutispullo Murakkıplığın sınav soruları farklı oluyor daha zor. Ben bddk uzmanlığı için girmiştim.
-
@arya hangi kismini gecemediniz
-
Sınava daha önceden girip de sınavları okuyan komisyonun puanlaması hakkında bilgi verebilecek var mı ? Örneğin Sgk teftiş yazilisini okuyanlar inanılmaz kıt puan verdiler.Bu durum Bddk sınavlarında nasıl acaba.
-
basvuru linkini gönderebilir mi başvuru yapanlardan biri. açamıyorum da
-
@sentt açılmıyor, yarın deneyip olmadı ararsanız yardımcı olurlar.
-
Merhaba arkadaşlar. P45 puanım 85.52. Sizce murakiplik mi uzmanlık mi basvurmaliyim ? Murakiplik sınavı biraz daha zor oluyormus. Uzm Yrd. Listesine 85'in şans var mı? Teşekkürler
-
@Seigneur Bankaclık uzmanı mı bddk uzmanımı için ?
-
@fablo ibf liyim hocam. Bankacılık uzm.
-
@Seigneur Bence bankaclık uzmanı şansınız daha yüksek gerçi bellide olmaz bddk uzmanlık daha düşükte kapatabilir kestirmek cok zor içinizden geleni secin benim puanlar arasında 4 puan fark olduğu için rahatca bankaclık uzmanı sectim
-
Başvuru formuna giremiyorum bir sıkıntı mı var? Kapanmadı inşallah başvurular
-
@WilliamNiskanen bddk uzmanlığı için girmiştim. İngiizce ile muhasebe az gelmişti ondan elendim bu sene murakkıplık için girecem
-
@fablo Anladim teşekkürler Fablo kardeş :))
-
@fablo kaç puanla basvurdunuz bankclk uzn yrd?
-
@hulyayasar 85.4
-
@asdasd hocam günlerdir ben de başvuru yapamıyorum. Yarın deneyeceğim tekrar, olmazsa da arayacağım. Siz de öyle yapın isterseniz. Son başvuru 10 Mart şeklinde bu arada.
-
95,7 ile ben de Murakıplığa başvurdum hayırlısı olsun herkese.
-
kurumu aradınız mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlarlar benim tecilim bitti ama e devlette 31.03.2017ye kadar işlem yönünden sakınca yoktur yazıyor. Ben o tarihi mi yazacağım
-
Başvuru yapılamıyor hala...