BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar başvuruda hala bi hata oluştu dio, başvurmaya çalışan başkası var mı?
-
@iyimser16 aynen sıkıntılı halen. kimse basvurmasın unutsun diye mi yapıyorlar nası bi hataymıs be kardesim.
-
Gecmiş yıl soruları elinde olan arkadaslar var mi ? Nerden bulabiliriz yardımcı olan olursa sevinirim
-
@fablo sorularlaiktisat diye bi sayfa vardı orda vardı kardeşim
-
@pozitifdışsallık sagolasın kardeşim
-
Arkadaşlar suana kadar hic muhasebe calismadim. muhasebe haric diğerlerinde fena degilim puanımin yetecegini düşünüyorum sinava girmek icin. Sizce sinava kadar muhasebe calissam halletme sansim var mi? Hic muhasebe altyapısı olmadan halledebilir miyim sizlerin onerecegi bir kaynakla. Yoksa hic ugrasma mi dersiniz.
-
@danzig dersane değil de asıl kaynaklarla (Orhan Hoca, Ercan Hoca) yaparsın. Çalış yeter ki.
-
Arkadaşlar Bankacılık uzman yardımcılığına 88 ile başvuruyorum. Sizce gelir mi? Ucu ucuna giremezsem diye korkuyorum. Birde Endüstri Mühendisi olarak sadece alanla ilgili sorular gelecek sanırım değil mi ? Ben mi yanlış okudum ilanı yoksa? Muhasebe maliye filan gelmez değil mi?
-
Acaba çıktı alırken son sayfada özgeçmişiniz çıktı mı arkadaşlar, öyle bir bölüm özgeçmiş girişi var da şu teknik hata yüzünden mi göremedim? Sadece PDF olarak yüklenen sistem gereği zaten çıkmaz ama, 12. bölüm yerine o sayfa çıkabilir. Yine mi hata?
-
Arkadaşlar slm. Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın. Başvurumu yaptım ancak tarafımızca incelenecek diyor. Ben şimdi bi hata falan yaptıysam nasıl görecem başvuruda ve ne zaman başvurunuz onaylanmıştır gibi bi mesaj gelir. Teşekkürler
-
bütün forumlarda bddk 'ya başvuracak insanlar görüyorum kariyer olarak en alt meslek ters köşe yapacak kesinlikle en yüksek kapatacak olan bddk olacak tahminime göre en düşük bankacılık uzman yard
-
@Avaralemur çıktına bakıp yazım hatası, tarih falan bakabilirsin. Onun dışındakiler, örneğin CV vb. hızlıca onaylanır genelde.
-
@impressiveunit benim merak ettiğim benim askerlik tecilim ocak 24te doldu ama mart 28e kadar askerlik yonunden sakincasi yoktur yaziyor. Basvuru yapabilirim degil mi
-
@WilliamNiskanen siz başvurun da sonra sorun ne istiyorlar
-
........
-
başvuru formunun çıktısını alıyorum özgeçmiş kısmı yani 12. bölüm boş çıkıyor başvururken böyle bir alan gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? acaba özgeçmişi sisteme yüklediğimiz için o kısma gerek mi olmuyor ?
-
@JBSay BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
başvuru formunun çıktısını alıyorum özgeçmiş kısmı yani 12. bölüm boş çıkıyor başvururken böyle bir alan gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? acaba özgeçmişi sisteme yüklediğimiz için o kısma gerek mi olmuyor ?
Bende de aynı şekilde görünüyor hocam. Belki kurum başvurumuzu onaylayınca gözükür.
-
@mhmmt kardesim birkac sey sorcam sen girmissin sinava bilirsin. Murakiplik ve bankacilik uzman yardimciligi sinavi ayni mi oluyor ? Bddk uzman yardimciligi nispeten daha mi kolay oluyor ? Bir de Ingilizce sinavinin formati nasil cumle cumle ceviri mi var yoksa paragraf seklinde mi ? Biraz uzun oldu ama zahmet olmiyacaksa cevaplarsan sevinirim.
-
@JBSay üstte de belirttim evet o şekilde demekki herkesin
-
Basvurunuz bildirilmiş incelenmektedir yaziyosa tamam mi arkadaslar ? Basvurdiktan sonra foto yuklemezseniz gecersiz diyodu ne alaka anlamadim zaten basvururken foto yukluyoruz