BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Mimar evet insanda soru işatleri bırakan bir başvuru sistemi olmuş ama tamamdır ya da ararlar eksik olursa diğer kurumlar gibi
-
Arkadaşlar puan türleri içinde en yüksek puanım 86.2 sıralamam 551, isteğim murakıplık yönünde ancak sizce riskli olur mu ? Bankacılık uzman yardımcılığı daha düşük kapatmış önceki alımda. Mantıklı olan hangisi ne dersiniz?
-
Selam arkadaşlar yeni bir sınav heyecanı hepimize hayırlı olsun inşallah ben de biraz kararsızım hangisini seçeceğim konusunda hepinizi okudum puanım hangisine başvursam yeter gibime geliyor oyüzden derdim aslında puandan ziyade yazılıyı kazanma olayında bence bunu da dikkate almalıyız, geçen yıl sınava girdim iyi geçen bir sınav olmasına rağmen giremedim mülakata oyüzden etraflıca biraz daha düşüneceğim ben hepinize de bunu tavsiye ederim
-
@yldzkrc öncelikle sınavınızn iyi gecmesine ragmen elenmenıze üzüldüm inş. daha guzel kapılar acılır sızın ıcın. etraflıca düşüneceğim derken hangi pozisyona basvurmak içn mi yoksa snava hazrlanma konusunda mı etraflıca düşüneceksiniz? birde sınav hakknda biraz bilgi verirseniz cok sevinirim
-
Arkadaşlar başvuru aşamasında hangi belgeleri yüklememizi istiyorlar? Başvuru esnasında belgeleri uygun hale getirirken sayfa zamanaşımına uğrayabiliyor bazı sitelerde. O yüzden zaman kaybetmemek adına belgeleri hazır hale getirip başvurmak için soruyorum.
Ayrıca referans isteniyorsa referans yazmasak sıkıntı olur mu acaba? -
Çeviriden kastınız nedir ceviri nedeniyl basvurmayanlar
-
@cclark referans yazmamayı bende denedim ancak sistem kabul etmiyor referans yazmanız gerekiyor 2 kişi
-
@hulyayasar amin hepimiz için inşallah Başvurulacak pozisyonu birtek kaçla kapatır olayı değil de yazılı geçme olayını da dikkate alacağım asıl yazılı aşaması önemli Sınav klasik her oturum ayrı ayrı oluyor seçmeli sorular olduğunu hatırlıyorum genel hatlarıyla oluyor sorular açıklaması bize kalıyor artık İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce çeviriler oluyor konu Avrupa birliği gelişimiydi geçen yıl, umarım gerçekten ama gerçekten hakendenler yerini bulur
-
@yldzkrc gecen sene hangi alanda girmistiniz sinava? Zorluk derecesi olarak bi bilginiz var mi
-
arkadaşlar başvuru yapabiliyor musunuz? başvuru formunu indiremiyorum
-
@sradaninsan bende aynı şekilde başvuru formuna tıkladığımda hata veriyor sayfa, inş kısa sürede düzelir
-
........
-
@ozge2 bende telas yapmistim Insallah duzelir
-
@hulyayasar bankacılık için girmiştim sorular hemen hemen hepsi aynıydı murakıplık ve bddk uzm. Da da, zor değil sınav fakat nedense yeterli bulunmuyor herkes iyiydi diyip çıkıyor genel olarak
-
Komisyon neye göre okuduğu önemli sanırım. Ilk klask snavm olack ins o yüzden tecrübesizm
-
@hulyayasar daha onceki ingilizce sinavi nasil oldugunu bilsek ona gore calisirdik ama bilemiyoruz sorulari yok
-
Ben bu sınava gecen sene girmiştim arkadaşlar. İngilizcede 10'nar tane cümle veriyorlar ingilizceden türkçeye, türkçeden ingilizceye cevirmemizi istemişlerdir. YDS den 50 alan yapar her türlü zaten komisyonun puanı da baya bol.
-
@arya Hocam cok zor mu yapilabilir mi? Sizce hangisi en zor bölümlerden
-
@WilliamNiskanen türkçeden ingilizceye çevirme biraz zor kelime aklına gelmiyor insanın. Ama ingilizceden türkçeye çevirme kolay 2 satırlık cümleleri çeviriyorsun.
Sınavdan önce kelime çalışmakta fayda var diye düşünüyoum -
https://ebulten.bddk.org.tr/IKSinav/IKSorgu.aspx
başvuru linki bu mudur? sayfa açılmıyor da