BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@hulyayasar numara kaç hocam
-
0212 214 50 97 @Kutyler hocam
-
@hulyayasar teşekkürler bende arayayım
-
@hulyayasar aradım.Bir sorun olsa dönüş olacağını söylediler.Kaydedilmişse sıkıntı yok dedi.Ne olacak bakalım.
-
@Kutyler sansinza hemen acmslar ben kac kere aradm acmadilar. İnşaAllah öyledir sorun çıkmaz.acilen bilgisayar muh. Ihtiyaclari var bnce
-
benimde onaylanmamış.Bugün son gün bakalım artık hayırlısı sorun çıkmaz inşAllah. Bilgiler doğru görünüyor .
-
@Kutyler BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Ne incelemeymiş ya!Kırk yılın başı Kpss puanıyla bir sınava gireceğiz belki, o da hala inceleniyor.Onaylanan falan var mı arkadaşlar,yoksa herkesin böyle mi
Benim de aynı şekilde. Bir de kurala uygun fotograf yüklediğim halde dün "Başvuru ana sayfasından fotoğraf yükleme işleminizi gerçekleştiriniz. Fotoğraf yükleme işleminin gerçekleştirilmemesi halinde başvurunuz işleme alınmayacaktır." gibi işlem sonunda bir ifade çıktı. Yalnız fotograf yüklediğimde kaydedildi diyordu. Herhalde bir sorun çıkmaz.
-
@Antimülakat hocam pcden deneyip tekrar haber veririm. Mobilden bulamadım.
-
@effectzone inşallah bende anlamadım hiç
-
arkadaşlar başvuru sayfasını bile açamıyorum nasıl olacak bu iş
-
@effectzone Hocam başvuru sonunda o ekran herkeste çıkıyo paniklemeyin. Başvuru esnasında unutanlar olursa kurum onaylamadan düzenleyebilsin diye sona not şeklinde yazılmış. Tabi bunun not olduğunu belirtmedikleri için bizi paniğe ittiler sağolsunlar:)
-
referans olmadan başvurunun kabul edilmemesi. hey ggidii
-
Arkadaşlar bence hala inceleniyor olayını takmayın. Tahminimce o ibare değişmeyecek ta ki sınava katılanlar açıklanana kadar. Sınava katılanlar açıklanınca ibare 'başvurunuz uygun bulunmuştur' şeklinde değişebilir. Ben başvurumu geri çekmeye karar verdim. Bir hafta öncesinde yds olacağı için tamamen ona odaklanmaya karar verdim. Son sıradaki arkadaş umarım kazanırsın Hepinizin hakkında hayırlısı.
-
@rmazandavulcusu hocam pc üzerinden arama yapın, telefonda aramalar çıkmıyor, çok aşağılarda kalmıştır.
-
Monografi için günlük kaç saat ayırıyosunuz arkadaslar
-
Tercihler bittgne göre artık puan hakknda dusuncelerimizi paylassak arkdaslar
-
@hulyayasar ben çok yüksek kapatacağını düşünüyorum.
-
@hulyayasar en yüksekten itibaren bddk>murakıp>bankacılık uzman
-
Yds ile ayni zamana denk gelmesi sinavin, biryandan da iyi ikisine de hazirlanmis olacagiz
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun