BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@WilliamNiskanen hocam siz bankacılık uzman yardımcılığına mı başvurmuştunuz
-
@Asımın-nesli ben 1000TL kar buldum
-
@Onceuponatime BDDK Uzman Yardımcısına başvurdum
-
Bilişim 1 grubundan sınava girenler soruları ve sınav sürecini anlatabilir misiniz?
200 kişilik liste yayınlandı.Biri sevabına yazsın -
Arkadaşlar birşey sormak isterim, BDDK Uzman Yard. için Malye ve İktisat grubu bir arada mıydı?
Cumartesi sabah oturumundaki sorularda pek maliyeyi andıran birşey göremedim de -
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığına kaç kişi girdi acaba 340 kişiden
-
@Jakuppp bnde aynı sorunun cevabını arıyorum ama bilinmiyor sanırsam
-
@iyimser16 siz hangi sınıfta girdiniz hocam
-
@Jakuppp hocam bu ing konusunda ne düşünüyorsunuz
-
Bende bankacılık uzman yardımcılığına girdim bizim sınıfta maksimum 14-15 kişi vardı
-
Son oturum Bddk uzman yardımcılığına gelen kaç kişi vardı
-
@Jakuppp 204"tü sanırsam hocam son oturumda bizim sınıfta 10 kişi anca vardır
-
@hulyayasar ingilizce bankacılık terminolojisinden geldi aşırı ingilizce bilgisine sahip olmak gerekmeyecek düzeydeydi
-
@piraye 200 kişilik listeden son oturumda toplam 50 kişi civarı bir katılım vardı. Sorularda sınava giderken korkarak gittim ama çok zor değildiler. Ingilizce hariç her oturumda 10 soru vardı bu soruların 4 ü ortak (bilgisayar ve elektronik muh. için ) diğer 6 sorunun 3 ü bilgisayarcılar için 3 ü elektronikciler için di
-
Tahmini ne zaman aciklanir bilgisi olan var mi
-
Ben kurumdan gelen gözetmenin birine sorduğumda, bir hafta da açıklanabilir bir ayda da demişti. Bir aya açıklasalar ben razıyım açıkçası.
-
Önemli olan kurum sınavında ne kadar notlarının bol olduğu. İngilizce de notları kıtsa benim hiç umudum yok.
-
Geçtiğimiz yıl BDDK binası taşındığı için sınavın açıklanması oldukça uzun sürdü ancak ondan önceki yıllarda kurumun 1 hafta gibi bir sürede açıkladığını söyleyebiliriz.
-
Bankacılık uzman yardımcılığı'nda tüm oturumlara katılan aday sayısı ne kadar bilen var mı acaba?
-
@hobbes84 aynı şeyi ben de merak ediyorum. Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?