BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar diğer sonuçların açıklanması ile alakalı bir bilgiye ulaşabilen oldu mu
-
Hemen de mülakata çağırıyorlar daha önce arayıp bilgi almaya çalışan oldu mu? Olmadı öğleden sonra ben arayayım. Hop üç güne çağırmış korktucu
-
Kurumun çok ihtiyacı varmış uzman murakıp v.s orda çalışan sınav görevlisi söylemişti. Ondan dolayı bu kadar çabuk yapılacak mülakat bence. Hayırlısı olsn herkes adına
-
Kurumun personele ihtiyacı o kadar fazla ise en geç haftaya tüm sonuçları açıklarlar o zaman. Mülakatları da kpssden önce yapacaklar sanırım.
-
Arayan var mi diger sonuçlar icin kurumu arkadaşlar
-
Ben duyurular böşümüne kendi bilgilerimi girip yazılı sınav sonuçlarına bakmayı denediğimde, yazılıya katılmaya hak kazandığınız halde katılmadınız, yazıyor. Bankacılık uzman yardımcılığı sınav sonuçları sisteme henüz yüklenmediği için böyle bir yazı çıkıyordur değil mi? Benim gibi deneyip aynı şeyle karşılaşan var mı arkadaşlar?
-
Bende de aynı durum var @Onceuponatime
-
@Onceuponatime bende de aynı uyarı çıkıyor hocam
-
bende de aynı uarı cıkıyor hocam sıkıntı yok
-
@Jakuppp @hulyayasar teşekkürler arkadaşlar, rahatladım sayenizde ️
-
@Lex-fori sağ ol hocam ️
-
@Mimar ben aradım ama biraz geç aradığım için ulaşamadım
-
bilgi alabilen varmı arkdaşlar ona göre arayalım kurumu
-
@hulyayasar hocam siz bi arayın ben 5-6 gün önce aramıştım, 15-20 dk bekledim bağlanmak için ses çıkmayıncada kapattım
-
Arkadaşlarr az önce aradım henüz belli değil dedi kadın.
-
Ben de aradım belli değilmiş haftaya açıklanabilir dedi
-
Ben uzun sure bekledm ama acmadlr telfnu. Ins haftaya acklanir
-
Bugün mülakata girenlerden var mı? Nasıldı ortam merak ediyorum. Benim girdiğim kurum sınavı açıklanmadı daha.
-
@eeengineer55 Siz mülakata girdikten sonra mülakat ortamı ve size sorulan soruları burada paylaşır mısınız? Biz iibfliler olarak sizin rakibiniz değiliz, gönül rahatlığıyla bizimle paylaşabilirsiniz, hayır duamızı alırsınız hocam ️
-
Arkadaşlar biz iibf"den girenler için soruyorum, ben tüm bölümleride en az 60 alacak kadar yaptım pek sıkıntı yaşamadım diyen var mı? Kimle konuşsam en az bi bölümden sıkıntı yaşamış, 4 başı mamur olan var mı?merak ettim doğrusu