BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@Onceuponatime bnde seninle aynı görüşteyim o hususta, tüm kurum sınavları artı kpss üst üste geldi müspet veya menfi bi sonuç alsaydık artık, bnmde muhasebe fena ztn milleti ya ingilizce yaa muhasebe yakmış, aradığımızda da net bi cvp vermiyorlar bazen hiç cvp vermiyorlar
-
@iyimser16 hepimize Allah sabır versin. Hak edenler hak ettiğini alsın inşallah. Zor süreçler bunlar. Yeni mezun olsam daha umutlu olabilirdim belki ama son kurşunlar attığım. Sabırr sabırrr... Diyecek başka bir şey yok.
-
@Onceuponatime ortalama 20 dakika falan sürdü mülakat. Siyasi sorular sormadılar. aile üzerinde çok durdular sanki. Benim mulakatimda pek iyi değildi ben elektrik elektronik mühendisiyim soruları biraz bilgisayar mühendisliği ağırlıklıydı.
-
@eeengineer55 hayırlısı olsun hocam. İnşallah bizde mülakata kalırız
-
@eeengineer55 teşekkürler hocam cevapladığın için. Sonuçlar açıklanana kadar belli olmaz, inşallah kazanırsınız.
-
@WilliamNiskanen @Onceuponatime hepimiz için hayırlısı olsun inşallah açıklanana kadar ümitvar.
-
@eeengineer55 hocam belki daha önce sorulmuştur ama takip edemedim k.bakmayın, sizin sınav nasıldı, alan derslerniz nedir bilmiyorum ama, X dersim 45-50 civarı gelir diye bekliyordum ama barajı geçmişim dediğiniz bi ders oldu mu? Bu sormamın sebebi genelde hepimiz bi dersten sıkıntılıyız sınavda da gözetmenler yardımcı olunabilir tarzında konuştular, bu konuşma fiiliyata geçti mi acaba onu öğrenmek için soruyorum.
-
@iyimser16 bununla ilgili bir kaç gün önce yazmıştım.
-
Sayfada derin bir sessizlik hakim ️ Yarını iple çeken var mı benim gibi? Geçtiğimiz hafta salıdan bu yana açıklanan başka bir sonuç yok. Acaba bu hafta hepsini toplu mu açıklarlar?
-
@Onceuponatime inşallah açıklanır hocam
-
@Onceuponatime inşallah yarın açıklanır hocam. Aklımızda soru işareti kalmasın artık.
-
Kazanıp kazanamadığımızı öğrenebilsek en azından, mülakat hemen olmasa da olur.
-
Sali gününden itibaren hergün gunde bilmem kac defa bakıyorum ins yarn acklanr güzel haberlet aliriz
-
İnşallah bugün açıklanır. Olmadı bu hafta içinde açıklanır gibi geliyor bana.Olmazsa kıyıdan olmayacak ya da totalde 70 barajına takılacağım.Hergün kendi cevaplarıma puan verip durmaktan usandım
-
@hobbes84 2 haftayı geçti yakın zmnda açıklanır heralde, bnde muhasebede sürekli senin gbi puan veriyorum Sonrada bu kdr bol puan verirlersede ben barajı geçerimde insanlarda beni geçer diye kuruyorum kafamdan buraya bakmaktan ders guy"a kpss"ye odaklanamıyorum:(
-
@hobbes84 Hocam beklentinizi düşük tutun soruyu hazırlayanlar çalışanlar olduğu gibi okuyanda çalışanlar galiba, yine başka bir duyumuma göre bu hafta içerisinde "BELKİ" açıklanabileceği lakin artık 4. kulak falan benimkisi umarım yanılmıştır arkadaşlar.
Bende çok merak ediyorum gerçekten neye ne kadar puan verileceğini, burada hiç tartışıldı mı görmedim şu muhasebe sorusunun tam cevabını bilen var mı?1. dereceden rehin tesis edilen "arazi-arsa" nın muhasebe kaydı olur mu? -
@T.R.Malthus iyide hocam soruları üniversite hocalarının okumasındansa kurum çalışanlarının okuması bnce çok daha iyi, hocalardan oluşan komisyonların verdiği puanlar diğer sınavlarda ortada. Adil bi şekilde okunduktan sonra bn şahsen ne gelirse kaderime razıyım
-
@iyimser16 Yanlış anladınız, benimde kurum çalışanlarının okumasıyla bir sıkıntım yok lakin iş yükü+sınav kağıdı okuma zaman alır maksadında söyledim her şeyi nota-puana çekmeyin çok odaklanmışsınız
-
@T.R.Malthus uff k.bkma hocam o açıdan hiç düşünmedim valla İşte kritik bi durumda olunca ister istemez çekiyoruz
-
@T.R.Malthus o sorudan bende emin değilm ama teminattaki arazi ve arsalar yaptım. Altında parantez içinde teminata heabına attım. Teminata verilen çekler gibi. Ama ne kdr doğru ne kdr yanlış bilmiyorum