BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bilişim 2 alanı mülakat listesi yayınlandı. Açıklanma sırası giren sayısına göre azdan çoğa doğru gidiyor sanırım. Öyleyse murakıplık en son açıklanabilir
-
Ne bu bilişimler kardeşim ya iibf ye gecin ya
-
Iibf ye ne zmn sira gelecek acba
-
Kalbi yoran bir hafta olacak anlaşılan
-
İnş her hafta bitanesini açıklayıp mülakatını tamamlamak gbi bi düşünceleri yoktur, öyle olursa bnmkine daha 2 hafta var demektir.
-
Arkadaşlar bu bilişm 2 noluyor
-
@Jakuppp hocam bilişim 1 den sınava girenler bilgisayar ve elektrik, elektronik mühendisiydi. Bilişim 2 de endüstri mühendisi, matematik, fizik vs. bölümünden sınava girenler.
-
@iyimser16 hocam bu hafta başka sonuç açıklamazlarsa bahsettiğiniz gibi her hafta bir bölüm ve mülakatı şeklinde devam edecek gibi görünüyor ne yazık ki...
-
@Onceuponatime mantıklıda aslında onlar açısından, haftaya bddk uzman yardımcılığını açıklarlar oda en fazla 40 kişi olur, 1 haftada o biter sonra bankacılık uzman yardımcılığı 68"de o olur maksimum(büyük ihtimal 40"ta fln kalır) oda bitince murakıplığı açıklar 1140-150 kişide orası olur onuda yaya yaya yaparlar. Bu telefonla arayıp İK"yı sorsak olur.(inş tahmin ettiğim gbi olmaZda biter bu karı ağrısı)
-
umarım diğer grupları kpss ve guy arası olan haftalarda çağırmazlar , mülakata girecek olanlar çok sıkışıp sıkıntı yaşayabilirler , ankara , istanbul ve kpss ye girecekleri şehire gdip dönüşlerde
-
@aemral O ihtimali düşünmek bile istemedim. İnşallah takvimleri dediğiniz gibi sıkıştırmazlar. Hiçbir öngörülebilirliğin olmadığı bu dönemde, herkes puanı yettiğince ilanlara başvuruyor normal olarak, üst üste gelmemesi gerekir.
-
@menkul_kiymet ona göre bir düzenleme yapacaklarını umuyorum ellerinden geldiğince
-
Arayan var mi kurumu arkadaşlar
-
...........
-
@May ne diyorlar hocam? Bilgi alabildiniz mi iibf icin?
-
...........
-
-
@iyimser16 kanka arayan yoksa ben arayayim diyecektim su laflara bak . Iyi paylaşma sakin allahim ya cok komiksin @May
-
@Mimar üstat k.bakma biz takılıyoruz yaa birbirimize onlada öylesiniz sandım, ama yarın bi arayalım cidden şu konuya bi açıklık getirelim, her hafta bi bölüm mü açıklanacak diye soralım.
-
Bilmiyorum sizde de var mı benim ingilizce sınavım cok iyi geçmedi kotu bile denebilir. Nedense cok umutluyum bilmiyorum hiç durmadan bakasım geliyor.