BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@iyimser16 var
-
@Mimar bitane senden bişey olmaz Ama bi 50 kişi daha "var" derse o zmn sıkıntı büyük
-
@iyimser16 hocam emin ol cok adam vardir . Hatta ders calisiyo onlar şimdi bi de bizim siniftaki bayanlar baya hirsliydi bu kadarini görmemiştim hic. Bayanlari mufettis yaparlar mi orasi da ayr bi konu
-
@Mimar mimar nick"nin tam tersi çalışıyorsun vallayıktın beni şuan bnde ders çalışıyorumda ben umutsuzluktan çalışıyorum Hiç sorma o bnmde dikkatimi çekti bizim sınıftaki kızlarda öyleydi hele bitanesi muhasebede ben tavanı seyrederken hatun kağıda ateş ediyordu Ama ingilizce de sınavda yoktu
-
-
@iyimser16 bizim sınıfta da biri vardi. İngilizce için musfette istedi. Ilk oraya yazdi. Ben ne yazcam diye dusunurken o onu doldurdu
-
@WilliamNiskanen vaaay be kardeşim seninkide ağır dram olmuş, kemallettin tuğcu romanı gbi bi süreç geçirmişiz valla, anaerkil bi sınav olmuş anladığım kadarıyla bize kızlardan sıra gelmez, bn bi yanımdaki kıza sordum nasıl diye muhasebe ehh işteydi diğerleri iyidi dedi, ama güvenmiyorum pek @Mimar senin kafa rahat tabi sen o müsvette alanlardansın olan niskanen ve bnm gibilere oldu
-
@iyimser16 benim ingilizce hariç digerleri iyiydi. Ama ingilizceyi bi gördüm zaten zayif olan ingilizcem çaresiz kaldı sorulari anlamak için.
-
@WilliamNiskanen hocam o kişi ben olabilir miyim acaba? Ben de müsfette istemiştim Hangi sınıftaydınız acaba?
-
............
-
@WilliamNiskanen herkes bi yerden patlamış şayet gözetmenin dediği gbi diğer dersler iyi olursa 1 ders için esneyebiliriz demişti, dediği gbi olursa çok iyi olur, ama bilişime 22 kişi çağrılmış pek esnememişler sanırsam gerçi onlardan birileride yazsa bnm ingilizde 50 civarıydı ama çağırmışlar fln dese veya evet hepsi iyidi bekliyordum tarzı bişeyler yazsalar bizde daha net fikir sahibi oluruz ama onlar derin bi sessizlikte. Buarada ben biraz geyik yapıyorum arkadaş grup hareketlensin hemde herkes biraz fikir sahibi olsun diye, rahatsız olan varsa k.bakmasın.
-
@kimkeynesyen hocam Ben BDDK Uzmanligindaydim sizde ona girdiyseniz kesin sizsinizdir
-
@iyimser16 50 civarı kişi girmis onlarda kalifiye adam ariyorlar. Hakli olarak tabi o yüzden az kisinin mülakata kalmasi normal
-
@WilliamNiskanen yapma yaa 50 ise çok iyimiş 22 kişi çağırmaları bide onların bizim gbi çok hazırlanma durumlarıda yok bildiğim kadarıyla böyle sınavlara.
-
@WilliamNiskanen yok hocam murakıplığa girdim ben.. o arkadaş değilim ben
-
@iyimser16 engineer55 diye biri vardi o 50 civari demişti yukarıda
-
@Onceuponatime bizim mülakatta sorulan şeyler sizin için çok da bi anlam ifade etmez sanırsam çünkü teknik konulardı. Teknik konular dışında aileye ilgili sorular sordular eniştemin işine kadar birde referanslarla ilgili bilgi sordular.
-
@eeengineer55 nasil gecti mulakatiniz? Ortam nasildi biz kalmadik daha ama olsun bilgilenelim
-
@eeengineer55 hocam öncelikle cevap yazdığın içğn sağ ol ️ peki mülakat komisyonunun tavrı nasıldı çok mu ciddilerdi? Kaç dk sürdü ortalama mülakat? Sizin mülakatınız nasıl geçti? Son olarak, siyasi sorular yönelttiler mi? (2015teki son alımlarda mülakata girenlerin forumlarda yazdığına göre siyasi sorular sorup adaylar sıkıştırmışlar, siz veya mülakata giren diğer adaylar böyle bir durumla karşılaştınız mı?)
-
@iyimser16 bence her oturumdan emin olan çok kişi yoktur. Benim konuştuklarım da dediğiniz gibi bir oturumdan tereddütlü idi hep. Benim tereddütüm zaten hep söylediğim gibi muhasebe ️ haftaya hepsini açıklarlar umarım. Aklım burda iken ben çalışamıyorum. Bddk sınavından bu yana 2 hafta olacak neredeyse ama ben guy adına bir şey yapamadım hala. Her koşulda çalışabilen arkadaşları tebrik ediyorum.