BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar bankacılık uzm.yardımcılığında hukuk çok mu kolaydı
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@WilliamNiskanen yaaa bnmde muhasebe kötünün 1 tık üstü, bnde seninle aynı şekildeyim sonra oğlum sukut-u hayale uğrayacaksın düşünme böyle diyip frenliyorum kendimi, açıklansada artık şu ümit beslemek bitse yaav
-
@WilliamNiskanen hocam benim de muhasebe sıkıntılı. Ama sınav aşamasında kurum çalışanlarının birlik olmuşçasına 'kağıtlarınızı muhakkak doldurun, puanlar bol verilecek' cümlesini duymamızdan mütevellit hepimizde aynı umut söz konusu. Hepi topu şurda kaç kişiyiz zaten. İnşallah şu sayfada yazan herkes kazanır. Bu sefer umutlarımız kırılmaz umarım.
-
@May BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@WilliamNiskanen BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Bilmiyorum sizde de var mı benim ingilizce sınavım cok iyi geçmedi kotu bile denebilir. Nedense cok umutluyum bilmiyorum hiç durmadan bakasım geliyor.
hocam benim bütün kısımlar olumlu geçti ama klasik sınavda puanlama bir garip . örnek vereyim bir klasik sınava girmiştim berbat muhasebe yaptığımı düşünürken, muhasebeden 75 alıp hukuktan 50 almıştım. O yüzden her duruma hazırlıklı olmakta fayda var. :gay_pride_flag:
Hocam doğru haklısın ama gel de bunu kendine anlat. Azıcık da olsa umut görünce bağlanıveriyor insanoğlu. Olmazsa da üzülürüz bir süre napalım ama hayat devam ediyor.
-
Niye aciklanmiyor sinav yaa
-
@iyimser16 17*4=68'i hesabini sayiyi bilerek mi yaptiniz hocam? iibf'den bankacilik uzm yrd. icin 17 kisi mi alinacak acaba? net bir bilgi ya da dagilim var mi? Toplamda 45 bankacilik uzm yrd gozukuyor da bolum bazinda dagilim nedir benim net bilgim olmadigi icin soruyorum.
-
@hobbes84 afedersiniz arkadaslar 20 kati olayini gozden kacirdim...Sayi 17 evet.
-
@hobbes84 ama muhtemel bizden 68"i bulmaz hocam bana 35- 45 arası bi sayıda kalır gbi geliyor. Ztn bi avuç adam kaldık son güne bomboştu sınıflar okulun önü
-
@iyimser16 BDDK Uzman Yardımcılığı da hakeza öyle. Çok azdık pazar günü. Bizde de 40 kişi mülakata kalacaktı ama 25i geçmez sanırım. Çünkü sınava 60 kişi falan girdik.
-
@Onceuponatime Hocam agzinizda ağzınızdan bal damlıyor valla.
-
@WilliamNiskanen OooO sizde durum daha fenaymış, bide sizde konu daha azdı bizim bölüme göre, bizim gözetmenin bana sorduğu kadar varmış, bizim ingilizce ve muhasebe de ek süre flnda verdiler durum vahim olmasa ek süre fln vermezlerdi. Yalnız burada özellike sen ben ve @Onceuponatime üçümüz içten içe iyi umut besliyoruz hiç tolerasnsız okuyup 15-20 kişi fln çağrırlarsa bi 70"likte kesmez bizim acıyı heralde
-
Kendi girdiğim bölüm bazında konuşursam eğer ( bankacılık ) en azından sadece tek oturumda sıkıntı yaşayanlara müsamaha göstermezlerse bende mülakata çok kişi kalacağını sanmıyorum
-
Dostlar şimdi aradım bdkk"yı sonuçları açıklamada sıra mı takip ediyormusunuz, haftaya salı veya p.tesi bddk uzmanlığımı açıklanır diye sordum, hayır belirli bi sıramız yok, kağıtların değerlendirme işlemi bittikçe sonuçları yayınlıyoruz dedi, ne zmna açıklanır dedim, bugün de olabilir 3 hafta sonrada olabilir, ztn bizimde bu konuyla ilgili net bi bilgimiz yok süreç bizim elimizde değil dedi, bnde öyleyse kim bilir bu süreçi var mı bağlayacağınız bi departman dedim, kimse bilmez dedi heryerden buna benzer cvplar alırsınız, sonuçlar bize geliyor biz internet sitemizden yada telefonla arayarak sonuçları bildiriyoruz dedi. Öyleyse bundan sonra ki 3 sonuç aynı anda da açıklanabilir dedim herşey olabilir dedi o ikisi denk geldi çabuk okunmuş hızlı açıklandı dedi, ama bildiğimiz bişey var süreç ik"nın elinde değilmiş.
-
@iyimser16 Bence sıra Hukukçularda
-
@WilliamNiskanen yapma yaa bide hukukçular mı vardı İnş sırayla olmazda topluça ilan ederler artık saçlarım beyazladı, hiç bi sınavdan sonra böyle garip duygularım olmamıştı, bi oldu heralde diorum bi yok yaa olmaz olmaz diorum
-
Cumartesi günü aynı yerde girdik biz onlarla. Pazar yoklardı. Tek gündü onların sınavı
-
Herkeste bir heyecan var biz bilişim grubu mülakat sonucu bekliyoruz siz yazılı sınav sonucu
-
@iyimser16 hocam önce arayıp burada paylaştığın için sağ ol. Yazdıklarından yola çıkarak şöyle bir tahminim var. Sınav sonucu açıklanmayan 4 bölüm var. Bankacılık uzman yrd. Hukuk, bddk uzman yrd, bankacılık uzman yrd iibf ve Murakıplık. Bu haftayı saymazsak (çünkü bilişim 2 açıklandı) ramazanın başlamasına kaldı 4 hafta. Her hafta bir bölümün sonucunu açıklayıp mülakatlarını yaparak mayıs ayını tamamlayacaklar. Mülakat değerlendirmelerini de Haziran ayı içerisinde tamamlayıp bayram sonrasında kazananları bir an önce işe başlatacaklar. Umarım böyle olmaz arada guy, kpss var. Ama sürecin işleyişine baktığımda böyle yorumluyorum. Var mı benim gibi düşünen?
-
@Onceuponatime hocam sanirim sizin suanki mulakat surecleri hakkinda bilginiz yok. Gumruk mufettisligi sinavina kasimda girdik hala mulakat tarihleri aciklanmadi, vakiflar genel mudurlugu sinavida kasimda oldu, mulakat olali 2 ay oluyor mulakat sonucu aciklanmadi. Sgk mulakattan 4-5 ay sonra sonuclarini acikladi. Sayistay sinavina aralikta girdik daha mulakat tarihleri bile yok. Rekabet kurumu, hakimlik vs hepsi 4 ay icinde anca acikladi. Bilisim mulakata giren arkadaslar guvenlik sorusturmasi ile ilgili birseyler ogrenebildi mi?