Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@sınavuzmanyrd forumunda amacı bu ya işte duyum olmasa ya da insanların beklentisi olmasa forumlara ihtiyaç kalmazdı burda da bazı başlıklar açarak forum diri tutuluyor işte
-
Nerde kaldı bu ilan
-
Böyle bi sınavın meslegin ilanın varlıgını unuttular heralde 2016 temmuzdan beri gelecek gelecek deniliyor sözde 2017 için talepte toplanmıştı ama 2017 bitti bitecek
-
Kpss öne alındı mayısta yapıldı ama hiç bi faydasını göremedik ne ilan var ne bir duyuru.Hiç olmazsa 2018 Kpssye kadar şu şu kurumlar şu sayıda alım yapacak şeklinde bir yol haritası açıklansa herkes rahatlasa.Az çok çalışmalarımı sürdürüyorum ama bu sessizlikte motive olabilmek zor.60 bin kişi civarı insan sınava girdi ama anca %1 i için yaklaşık 600 kişilik kadro açıldı (sgk,iş teftiş,rk,rtük,exim vb).Sgk hiç aklımda yoktu kpss öncesi mhuy yada muy istiyordum ancak şu an inşallah iyi bir sonuç gelir sgk'dan diye dua ediyorum.Yine de tüm derslerin her kurumda çıkan kısımlarını diri tutmak ilan gelirse de kurumun istediği ek kısımlara yönelmek gerek.Tamamen bırakmayalım.Geçenlerde bir söz duymuştum 'Hayatta Sizi Başarılı Kılan Her Gün Yaptığınız Şeylerdir' şeklinde.Hergün az da olsa çalışmalara devam edelim.Herkese sabırlar ve başarılar diliyorum.
-
@gundalko Aynı durumdayız sınav zamanı sgk denetmenliği zerre aklımda yoktu şuan ilk hedefim.
-
ben ders calismaya basliyorum.sgknin aciklanacagi yok.mhuy gelirse patlamayalim bari
-
Derneklerinden açıklama yapıldı o dönem arkadaşlar. Ben bu başlığı açan arkadaşımın bir art niyeti olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. 250 kişilik mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak diye mhuy derneğinde duyuru yapıldı.
-
Ne zaman yapıldı hocam
-
Mhuy sayı olarak hep bu bantta mı alım yapar yoksa mesela 750 kişilik 800 kişilik bir alım yapmışlığı var mıdır? Duyumda 250 kişi olarak belirtilmiş bu sayının üstüne çıkma ihtimali var mıdır?
-
2008-546 Kişi
2010-475 Kişi
2012-360 Kişi
2014 -331 Kişi
2015-241 Kişi -
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@paretowilfredo 2017 bitmeden gelirmi bu ilan
-
@pozitifdışsallık Beklenen İlan başlığında irdeledik dostum bunu.
-
@pozitifdışsallık priss üstad konuyu araştırıyor. Yakın zamanda olumlu olumsuz bizi bilgilendirecek
-
Arkadaşlar benim hukuk notlarina ihtiyacım var son duzenlemelerin de içinde bulundugu derli toplu notu olan var mi acaba
-
@fatoss21 evet hocam yaa benim de hukuk notlarına ihtiyacım var.
-
bende son düzenlemelerin oldugu hukuk notu rica etsem varsa
-
Hukuk notu gönderen varsa bende alabilirmiyim
-
Güzel haber verin nolur yokmu bir ses bekledikce gelmiyor ilan
-
Arkadaşlara naçizane tavsiyem eğer Mhuy için hukuk çalışacaklarsa not yetersiz olacaktır. Yayınlanan sorulardan izlenimim daha detay kısımların sorulduğu yönünde.