SYDV ilanları Hakkında
-
SYDV ilanları hakkında merak ettikleriniz için buraya yazabilirsiniz.
-
İlana başvurunun akabinde en yüksek puandan en az puana doğru bir sıralama oluyor genelde.Bu başvurular sonucunda oluşan bu sıralamalara bakabileceğimiz bir platform mevcut mudur,en azından önümüzdeki süreçte fikir oluşabilmesi açısından bizlere yol gösterebilir.
-
@sofuoglu Hocam ilanlari yayimlayan ilgili kurumun sitesinde yayimlanabiliyor. Denk geldikce biz buradan paylasalim, bilen veya goren arkadaslar da paylasirlarsa guzel olur.
-
Ardahan personel alımı https://goo.gl/w1VjBU
-
@Agor en düşük puan ihtimali kaçtır sence ???
-
@Feride123 Hocam net bir şey söylemek çok güç, açılan ilanın iline, başvuru şartlarına, kaç kişilik alım olduğuna bağlı biraz; hem bir yandan da mülakat söz konusu olunca kişilerin ekstra ne yapacağına da bağlı. Ben şimdi size 70 puan derim yüksek kapatır ya da 80 altına düşmez derim 65 ile alan yer olur. Tamamen bireysel ve kurumsal şartlara bağlı diyelim.
-
@Feride123 hocam @Agor hocamın da dediği gibi sydv ilanı açılan her ilin başvuru kriterleri birbirinden farklı oluyor ve birçok kıstası oluyor.Örn: bulunduğu ilçede 6 aydır ikamet etmek,office programlarına iyi düzeyde hakim olmak,b sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araba kullanabilmek gibi, bu da ister istemez puanları aşağıya düşürebiliyor.Benim araştırmalarıma göre ortalama olarak ele alacak olursa taban puan olarak 80 civarı olduğunu söyleyebilirim.
-
@sofuoglu evet hocam haklısınız benim puanım kritik bir puan olunca endiseli olduğum için sormak istedim
-
2 kişi alındı ve 10 kişi mülakata kaldı.En yüksek:86,32 En düşük:80,27
-
arkadaşlar merhaba ben sydv ilanına başvuracağım ehliyetim var fakat aktif araç kullandığımı söyleyemem artı olarak birde bilgisayar için uygulama sınavı yapılacak yazıyor ilanda nasıl bir sınav olabilir bu? hocam buradaki arkadaşlarla birlikte varsa sizinde fikrinizi almak isterim bu konuda @Antimülakat
-
@kamucukız uygulama sınavı şoförlüğünüzü görmek için yapılır.
-
@Antimülakat hocam mülakatta uygulama şöforluk için belirtilmemiş bilgisayar için özellikle sınav yapılacaktır diye belirtilmiş nasıl bir sınav olabilir bu word, excel, power point ile ilgili? aktif araç kullanmıyor olmam eksisi ne derecede olur sizce?
-
@kamucukız o şekilde olan bir uygulama sınavında muhtemelen bir metni yazdırırlar wordde ne kadar hızlı yazabildiğinizi, imla kurallarına dikkat edip etmediginizi görebilmek için. Excel de tablo yaptırırlar. Biraz çalışmak lazım, evde pratik yapılabilir.
-
arkadaslar bu sydv alımlarında ikametgah çok mu önemli diyelim ki ben istanbulda yasıyorum ve kars taki alımda ikametgah şartı koyulmamış evrak gönderilmesi gerekiyor eger hiç umut yoksa boşuna başvurmucam. başka şehirden sydv personel alımı yapıyormu böyle bişey duyan var mı
-
@ilyadaaa genelde ikametgah şartı arar vakıflar. Ona göre ilana çıkılır. Eğer şart yoksa arayıp teyit edin bence.
-
@ilyadaaa ön başvuruyu sistem üzerinden yapmaya çalış eğer kabul ediyorsa ikametgah şartı yok demektir.
-
burda yeniyim arkadaşlar.bu ilan niçin memurlarda vs biyerde ilanı yayınlanmadı anlamadım..
başvuruyu yaptım evrakları nasıl yollayacağız yardım eden olursa dua edicem -
@kemoenes ikametgah şartı yok da benim merak ettiğim daha önce böyle yaşamadığı bi şehirde sydv personeli olarak işe başlayan var mı ?
-
@iktisatsever evraklar elden teslim yoluyla kabul ediliyor eger o şehirde yaşamıyprsanız kargoyla gönderin
-
@ilyadaaa olabilir net bilmiyorum. Fakat siz bunu teyit etmek için ulaşın ilgili vakfa.