17 ağustos 17:30 du .Yine 17 ağustos ancak 15:30 a alındı
sayıştayzede2
@sayıştayzede2
sayıştayzede2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@LioN çok teşekkür ederim kardeşim.Bilgini yazılı sınav yada teste dökmek daha kolaymış mülakat bambaşkaymış.Takip ettiğim hocanın üstelik dersinede girmişliğim var soyismini söylemem zaman aldı beynim durdu sanki.Ama vardır elbet bundada bir hayır .Hepimizi için hayırlısı olsun
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@fthdyngc avrupa ekonomik işbirliği konferansı galiba hocam
sayıştayzede2 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@rkorkmaz
2018 sınavı
Gy gk 26 doğru 4
Ortak alan 26 doğru 7 yanlış
İdari hakim 27 doğru 8yanlış
Ortak alanda boşlarım galiba iptal ediken sorulardan kaynaklıPuan 79,38
Sıralama 550
Giren sayısı 14 214 -
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@reisbey hocam monopol sorusu değilmiydi o soru eminmisiniz monopolcu rekabet olduğuna
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@adanali01 hocam kesin bilgimi yds istedikleri
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam bddk spk alım yapmayacakmı tabloda göremedim
-
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Üstat hazine maliye uzman yrd. için duyumunuz var mı? Müfettişlik için yds istenmemiş bu uzmanlık içinde olabilirmi
-
@fthdyngc avrupa ekonomik işbirliği konferansı galiba hocam
-
Atatürk dönemi ile ilgili bir soru vardı Türk maarif cemiyeti yaptım
-
@LioN çok teşekkür ederim kardeşim.Bilgini yazılı sınav yada teste dökmek daha kolaymış mülakat bambaşkaymış.Takip ettiğim hocanın üstelik dersinede girmişliğim var soyismini söylemem zaman aldı beynim durdu sanki.Ama vardır elbet bundada bir hayır .Hepimizi için hayırlısı olsun
-
Öncelikle herkese geçmiş olsun banada aynı sorular geldi navteks kurumun son kararları dünyada yada türkiyede önemli son 3 olay kanundaki uzlaşma reklamları iktisat sorusu size çok karmaşık gelen bir olayı basitleştirin ortadoğuda imzalanan bir anlaşma.Takip ettiğiniz köşe yazarı.Bir kaç soru daha gelmişti.Komisyondaki herkes en az 2 soru sormuştur.Gelecek seneye girecek arkadaşlara tavsiyem heycanınızı kontrol etmeye çalışın. Ben malesef kontrol edemedim çok çok heycan vardı sonuç muhtemelen olumsuz gelecek.Herkes için hayırlısı olsun.Hakeden kazansın inşallah
-
RE: Sgk memurluğu
@snowpatrol hocam malesef bir bilgim yok diğer bölümler hakkında.Ama iktisat bölümü için p3 puanı dışında başka şart yok