Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@fiscaldrag Malesef hocam, VDK o kadar ciddi bi kurum olsaydı geçmiş yıllarda tek ilanda binlerce kişi almazdı, şimdi o yetersiz binlerin görevde yükselmesiyle uğraşıyorlar. Umarım sınav sonucunda yüzümüz güler
-
@fiscaldrag "vdk dışarıdan kendini ağır göstermek için bu şekilde davranıyor, yoksa kurum personelleri bu derece rahatsız olmaz eğer düzene tertibe önem veren bir kurum olsaydı şayet. Yeterlilik sınavında bile itirazının kâle alınmadığı, yazılı olan yetkilerini kullanamadığın bir yer şu anda." Bunlar arkadaşlarımın beyanları, vdk da olupta bir arkadaşın beni cesaretlendirdiğini şahit olamadım malesef. Umarım eski düzen değil; olmadı gerektiği gibi bir düzenle müfettişlik görevimizi ifa ederiz.
( tabi sınavı geçersek, tabi mülakat olursa, tabi bahtın açık olursa v.s v.s )Ayrıca @bengidönüş hocamızın gerçkten dilini beğendiğim için yorum yaptım hocam süreçle dalga geçmek hem de 'ironi' katarak bunu yapmak satırlarını okurken hocamızın keyif aldım doğrusu.
-
@menkul_kiymet @2525 Geçmişte öyle bir talihsizlik yaşanmış maalesef ve onun getirdiği sıkıntılar hâlen devam etmekte fakat yine de kuruma giriş aşamasının diğer bazı kurumlara göre nitelik arz ettiğini düşünüyorum. Eğitim süreci ve devamındaki sorunlar da biraz can sıkıcı görünse de ilerleyen süreçte iyileşme olacağı inancındayım. Rabb'im hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında
@2525 Efendim diğer konuda da sizi kastetmedim, bugün yapılan bir iki yorum içindi iletim -
%74.5 ha gayret loading...
-
@bengidönüş geç gördüm k.bkma sen bu kafayla anca oyun oynarsin zaten onu da kumda ayrica cvp yazma bence kapagı sık hava almasin.sevgilerle hoşçakal bengicigimmm
-
Herkes yeni bir iletiye bir umut diye bakarken sizin saçma geriliminizle karşılaşıyor.Siz hayırdır kardeş neyin peşindesiniz ? Çıkın gidin özelde tartışın !
-
Vdk gibe baglanabilirmis bunu dile getirenler var ne kadar dogru bilemem.2013 yilinda guyu kazanamayanlar vmy test sinavinda basarili oldu 3500 kisi muthis bi sayi bizler icin suan oyle bi ilan gelsin yer yerinden oynar keske gelse klasik sinav olunca kalite artacagi ne malum kagitlarda toleransli davranilmadigi nerden belli bunun gibi kuskular hala mevcut
-
Vdk gibe nasil baglansin o zaman vdk yi niye kurdunuz die sorarlar bunun disinda her bakanligin denetim-teftis kurulu vardir vdk yi baglasalar maliyenin teftis birimi ne olacak... cok ütopik
-
@Jm.Keyness buyur kardes forumun muhtarimisin cıkın gidin emirli cümleler estirmissin bi de ünlem koymussun afillice.forumun kullanim kılavuzunu sen mi belirliosun yok degilse bence estirme hiç.
-
@muhtar merak etme eskinin hesap uzmanlari gelirler kontroloru maliye mufettisleri hazir kita bekliyolar.
-
Unlemmi ? yapmayin ya o zaman hep beraber gibin sinavina girelim hem daha basit bile bile lades demeye benziyor bu
-
Forumun kullanım kılavuzunu bilmem ama burası tartışma yeri değil,sen burayı yanlış anlamışsın.
-
@Jm.Keyness allasen forumda o kadar goygoy gerilim entrika bi sürü muhabbetten bizim @bengidönüş ile olan konuşmamiza mi ayar verdin şimdi estirerekneyse alkışı hakettin kardeşim bol şans.
-
@shadow kardeş ben sadece forumda beni ilgilendiren sayfalara bakıyorum o yüzden genel olarak forumun güncel ve magazinsel bülteninden haberin yok kusura bakma.Ben sadece gereksiz tartışmaların yapılmaması taraftarıyım.Neyse hocam zaten herkes stres küpü,birde biz tartışmayalım kırdıysam hakkını helal et,hayırlı geceler..
-
@Jm.Keyness nerdeyse şimdi gel sarılalım diycem kardeşim.) Helalleşmeyi insallah mülakatta yapariz kazanirsak sende k.bkma kırdıysam ii geceler
-
@shadow inşallah kardeşim,ne güzel dedin Allah'a emanetsin.
-
@shadow yok gölgeciğim yıkılacak şeyler inşa ederek oynamayı ben küçükken bıraktım, büyüyünce sen de göreceksin tat vermiyor, sonra ben sana yüzümde kocaman bir gülümsemeyle büyüklerin dünyasına hoşgeldin dicem.
Ay ciddiyiz sanmışlar bir de. İnanılmazlar. Seni bırakıp onlarla uğraşcam az kaldı
-
@bengidönüş beni birakirsan walla küfrederim özelden konusalim artik level atlamamiz gerek.))
-
Bu sayfa amacini coktan aştı yakinda evlilik programlarina dönecez
-
@bengidönüşcüğüm olmadan bu sayfanın ne tadı kalır ki