2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur1144 hocam benim hatırladığım sorunun en sonunda parantez içinde her boşluk 0,5 puandır yazıyordu
-
@hakperest46 inşallah öyledir.
-
@hakperest46 bende ünlem kullandım yanlış çıkarsa bütün soruyu kaybetmek iyi olmaz. inşallah puanlama ayrıdır.
-
@ugur1144 yok yok hocam puanlama ayrı eminim bundan sıkıntı çıkmaz bence
-
@suayipgzc tam engelleme diyede geçer tam dislamada olur sıkıntı yok
-
@reagan Arkadaşlar o soruya farklı kaynaklardan baktım tam dışlama etkisiyle ortaya çıkan duruma klasik durum diyen kaynaklarda var buna sadece tam dışlama etkisi diyenlerde var. Soruda durum mu soruluyordu bilmiyorum belki iki cevabı da kabul ederler.
-
3 puanlik soruya 1-2 gibi yarim puan verilme durumu oluyor mu?(Turkcenin 2. Soru gibi) Daha önce sınav kağıdını kontrol eden tecrubeli arkadaslar boyle biseyle karsilastiniz mi kagidinizda
-
@Sirius Hocam 3 puanlık soru hangisiydi
-
@ugur1144 klasik durum klasiklerin görüşünü anlatmak için kullanılıyor klasik durumda LM diktir..LM dik olduğunda ne oluyor özel kesim faizlerin artmasıyla yatırımi maliye politikasındaki artma kadar azaltıyor..aynı oranda azaldigindan tam dislama tam, engelleme deniyor.. kisaca klasik durumda ne olur LM dik olur..LM dik olduğunda ne olur tam dislama olur..yani cevaba klasik durum derseniz LM in dik olduğunu söylemiş olursunuz soruda zaten LM in dik olduğu verilmis
-
@reagan tamam bende bunu söylüyorum sorudada lm nin dik olduğu durumu soruyordu.
-
@reagan Burda anlatmak istediğim sorunun cevabı soruluş biçimine göre klasik durumda olabilir tam dışlama etkiside
-
@ugur1144 siz aynı anlama gelen ifadeyi yazmissiniz..LM dik iken ne olur derken likitide tuzağı mı dışlama mı tam dislama mı etkin mi değil mi onu soruyor
-
@reagan Anlatamadım galiba dışlama etkisinin tam olduğu zaman klasik durum oluşuyor. Soruluş biçimine göre iki cevaptan biri olabilir.
-
Herkese iyi geceler. Kafam çok karışık ya. Bilinçaltıma yerleşmiş. Olacak mı kazancam mı diye düşünmeden edemiyorum.
-
Kesin net türkçe hariç 19 doğrum var. Çok tartışılan iş sorusuna Potansiyel İş Gücü , 1986 sorusuna Kamu Ortaklığı İdaresi , Tl sorusuna 2006 ve iktisatta şu gizli faaliyetlerle etkileme sorusuna Dışsallık yazdım. Türkçeme güveniyorum 5 doğrum gelir gibi. Mülakat için ne dersiniz ???? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yorum bekliyorum
-
@Sirius verilmiyor.
-
@fablo türkçede kadınla alakalı yer soruluyordu. ''kalın çizgilerle ''
-
@reagan değil hocam yanlış bilgi. TÜİK sitesini biraz incelerse görecektir. Kim nerede sayılıyor
-
@osmanli_kalesi Anladım yüzeysel dedigimiz soru 3 puan yani ben 2 sanıyodum
-
@fablo bir resmin 1000 kelimeden daha etkili oldugu soru 3 puan diye hatirliyorum