2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur1144 sınav anı farklı oluyor herkes yaptı öyle hatalar başta çok üzüldüm de şimdi üzülmüyorum okadar tek değilmişim diyorum napayımm
-
Öyle hatalar bende de çok soruda 45 gün yazıyo olarak algılayıp cevaba cumhurbaşkanı yazmak hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları yazıp silip kurumları diye değiştirmek marjinal faydanın 5 olduğunu bile bile 2.5 yazmak... 30 doğru 27 ye indi bi güzel. Bu yüzden kaybedebilirim. Bi de 2.girişim insan akıllanır biraz.
-
@bsra 2.girisiniz 27 d var kaybedebilirim yazmak...ya 27 de şüpheli saydıklarıniz var ya da türkcede enteresan gercekten
-
@forumders özgün ve gözlemci yaptım ben de
-
@forumders türkçede resim/kelime sorusu 3 ,yazarlık/yazar hk.sorusu 2 diğerleri 2.5 puandı arkadaşlar.
-
@kamikaze tarihi hatırlıyor musun kardeşim
-
@kemoenes emin değilim hocam tarihte
-
@kemoenes bozkurt lotus 3 cumhuriyet 2 puan hocam
-
@fetih teşekkür ederim. Puanların paylaşıldığı bir yazı gördüm ama sanırım hepsine 2.5 yazılmış
-
@kemoenes alan hepsi 2.5 tabi soru içinde 1.25 1.25 olanda var tr ekonomi 2.5 insan hakları 2.5 tarih 3 ve 2 türkçe bir tane 2 bir tane 3 gerisi 2.5 hocam
-
@fetih eyvallah hocam
-
@kemoenes Bozkurt lotus 3 puandı eminim.Hatta ben doğru yaptım sonra boğazlar diye değiştirdim büyük bir pişmanlık yaşadım oradan biliyorum.
-
@Dolaylı-tümleç birçok soruda aynı sıkıntıyı yaşadım bende kardeşim. Cevapları biliyoruz da ne yazacağımıza emin olamıyoruz.
-
@bsra akıllanmıyoruz hemen hemen aynı hatalar bende de mevcut
-
@forumders kabul etmeleri lazım o kadar da motomot olmaz
-
ben de türkçedeki tek kelime yazılacak sorulara birer cümle yazdım. hayvan gibi şiy yapmasam derece yapacaktım belki de
-
benim de ikinci girişim.ahmet nohutcunun insan haklari sorularindaki ayrinti kanunlarinda resmen boğuldum.( kolluk gozetim,cocuk,kadin,bilmem ne koruma) genel hatlara hakim olamadik.bu hatayi 3.sinavda yapmicam.
-
@ultras06 kardeşim sırf yazdığını gördüm de giriş yaptım hesaba.Ezberlemediğim ayrıntı kalmadı yine herşeyin en genel hatlarını sormuşlar.Ama yine de ayrıntı çalıştığımıza pişman olmayalım çünkü bu olmazsa bir sonrakilere hazırlanmak her seferinde daha kolay olacak
-
@hamsi bu sınav hazırlanırken kaynaklara boğulmamanın gereğini anladım. Hele hele anlı şanlı reklamı olan kitaplar detayın detayı neredeyse. Artık bu konuda daha radikal olmak gerekiyor kendi adıma
-
@hamsi eyvallah kardesim.her biri gelecek gibi duruyo o sorularin.calismadan gecemiyo insan.ben yine aynisini yaparim akillanmam bi gun cikacak o tanik koruma:)