2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bu gece Rüyalarıma da girdi bugün açıklanmasını bekliyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
Hakedenlerin kazanması dileklerimle herkese iyi günler -
@darısı-başımıza dostum gunaydin ilk sınav çıkışında 28lerde olan tahminim, aldığım yorumlarla forumda yazılanlarla 25e düşmüştü.simdiyse 24 e dahi ihtimal veriyorum. Benimde 23 bandında gelecek büyük ihtimal.Bakalim hayırlısı.
-
@makif34 1 hafta önce bende rüyamda görmüştüm. 1250. oldum. ondan sonra bir daha haber alamadım
-
@kemoenes bugün bitecek aramızda kalsın hislerim kuvvetlidir
-
@kemoenes başındaki 1 ‘i at 250 dir o gördüğün
-
@makif34 :))) eyvallah kardeşim. İnşallah ucundan kıyısından gireriz
-
bütün forumdaşlara günaydın bu haftanın sonuna yaklaştığımız günlerde neden bugün olmasın inşallah açıklanır hayırlısıyla
-
YETİVESİN GARİ BU BEKLEYİŞ. GOCA RABBIM SEN BÜYÜKSÜN
-
@can-mavi daha ortasındayız hocam totem yapıp cumayı getirmeye çalışmayın lütfen
-
kutluay dun osym den kendisine gelen msjjn ekran goruntusunu paylasmis. işlemler seri bir sekilde devam etmekdedir.musterih olunuz.basarilar seklinde bisey yaziyodu.
-
13422 nolu linkte bir tuhaflık olmaya başladı. Google'ye atıyor direkt
-
@makif34 sonundaki 0 atilsa daha iyi olmaz mi kardesim.
-
Günaydınlar herkese... Güzel birgün... Herkesin kazanması dileğiyle... Selam olsun dostlara.
-
@27ömer27 :))))
-
@kemoenes :):):) kardeşim toteme gerek yok, bugünden itibaren kritik günler, saat 15.00-18.00 arası ise kritik saatler, her öğlenden sonra link kovalamaya devam
-
@can-mavi haklısın kardeşim. Totem yapa yapa sonuca gidemedim. Zaten gün geçtikçe netler düşmeye de başladı. Totem değil mucize lazım bana
-
-
@makif34 bugün ben de ruya gördüm hatta gördüğüm ruyanın etkisiyle uyandım, rüya ile amel edilmez ama ben de açılanacağına yoruyorum
-
Linkçiler görev başına:)
-
@öktem_ilteriş valla kardeşim yemin ederim ben de gördüm rüyamda, hem de 55 almışım dünyam yıkılmıştı, uyanınca rüya rüya rüya rüya diyip sevinerek geri yattım :))