Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@arya hocam murakıplığın soruları daha çok içerikli ve sınavları 30 dakika, 1 saat uzun oldu ve/veya olacaktır.
-
@impressiveunit evet hocam geçen sene murakıplığa girmiştim sorular biraz ayrıntılıydı belki bu sene belki bankacılık uzman yardımcısını denerim.
-
@arya bence en mantıklısı murakiplik gibi duruyor alınacak kişi sayısı 35 mülakata çağrılan kişi sayısı da buna paralel olarak daha fazla olacak murakiplik icin. diğer uzmanlıklarda 10 kişi civarında alım olacak sayı çok az geldi bana
-
@gerha ama sonuçta ikisi de 20 katı çağırıyor değişen bir şey olmuyor. Ama herhalde murakkıplık ihtiyacı daha fazla o yüzden daha çok kişi çağrılmış. Birde genelde bddk sınava girecek kişi sayısı çok olması için alınacak kişi sayısından daha fazla kişi ilana veriyorlar daha çok katılım olması için. Çünkü sınava girmeyen baya çok oluyor.
-
Kankalar 87.5 bddk uzmanlik gelir mi gelmez mi ona göre basvurcam yardimlarinizi bekliyorum arz ederim
-
@reckless tahminim geleceği yönünde
-
başvuru formuna fotoğraf yüklenmiyor yükleyebilen var mı
-
@criminalawyer forma nerden ulaşılıyor ben sayfada göremedim
-
-
@criminalawyer son sayfada yüklenmekte
-
BDDK uzman yardımcılığını seçebiliyorum bir tek ünvan olarak murakıplık ve bankacılık uzman yardımcılığı gözükmüyor. Başvuru yapabilen arkadaşlar var mı ?
-
@mermaiden chrome ve ie ile girerseniz başvuru anında bile değişmekte ünvan ve kendisi en yüksek puanı alıyor.
-
-
Aday numarasini nasi degistiriyoruz zira hiç hoşuma gitmedi
-
Fotoğraf yükleyemedim sizdede böyle bir sıkıntı oldu mu arkadaşlar
-
@maxmin internet Explorer kullan hocam son adimda ben yukledim sorun cikmamisti
-
@maxmin 4. aşamada (başvurunun bitiminde çıkmakta yükleme kısmı) da yükleyemedi iseniz fotoyu küçültmeyi denemek lazım.
-
arkadaşlar tecil tarihine muhtemel sevk tarihi mi yoksa erteleme bitim tarihi mi yazılması gerekiyor?
-
@mostramozic ayrıca erteleme sebebi olarak 1111 sayılı kanunun 36. maddesi şeklinde yazmak mı gerek?
-
Arkadaşlar bddk uzman yardımcılığının işletme konuları için kaynağa ihtiyacım var. Hangi kitabı almalıyım? uluslar mezunuyum işletmem sıfır