2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
Telefondanda liste açılmıyor
-
Valla kafamdan sanki kaynar sular döküldü 92,92 ile başvuruyoruz ama listeye giremiyoruz. Napalım guinness rekorlar kitabına girelim !!! Neyse hayırlısı neyse o olsun.
-
@dumbass oha
-
- Tse vakası mi yaşandı
-
Böyle bir şey yok ya 93 le sınav mı kapanır. TSE den sonra burda da aynı senaryo yarım puanla mülakat kaçırıyoruz.
-
@paca08 hocam 30 kişiydi zaten bence normal 93. Şaşırmadım
-
@genclerbirlikli Hocam sıkıntı 92,92 puanım var 93 ile kapatıyor. Neyse vardır bir hayır diyorum yoksa sabah akşam düşün dur.
-
@dumbass nereden bakabiliriz? Link verebilir misiniz?
-
@dr-melfi epdk anasayfasında güncel duyurular kısmında hocam.
http://www.epdk.org.tr/TR/Dokuman/8694 listenin linki -
Arkadaşlar bu TSE'nin mülakat listesine bir türlü ulaşamıyorum. Karşılaştırma yapmayı düşünüyorum ancak TSE mülakat listesini kaldırmış neden kaldırırsın ki?
-
@paca08 hocam tse mülakat zamanını bile açıklamamış daha şaşırmayın yani garip bir yer
-
92 puanla ihtimal vermiyorum diyen @satrab arkadaşımızı tebrik ediyorum öngörüsünden dolayı. tamam yüksek kapatacak biliyoruz da başvuru netten diye galiba kimse boş geçmemiş.
-
@demoklesinkılıcı yok hocam baya boş geçen var ben şaşırdım. Ben 47. Sıradayım p32 de listedeyim gelmez diye düşünmüştüm. 15 kişi falan başvurmamış. Bu kadar az alımada hak edip girmeyenler olur mu bilemiyorum.
-
@paretooptimal O kadar da olsun:) Önünüzde başka yerlerde çalışan işinden memnun birçok arkadaş vardır.
-
@demoklesinkılıcı doğru diyorsun keyfine KPSS'ye girenleri hesaba katmamıştım
-
tüh be 0.80 le kaçtı gerçi gelmesi çok zordu 85. sıradaydım. girecek adaylara başarılar diliyorum.
-
@paretooptimal hocam şimdi durum nedir? mülakatla ilgili nelere ne kadar yoğunlukta çalışmalıyız? mülakatta nasıl bir ortam bizi bekliyor?
Arkadaşlar bu sınavın mülakatına daha önce katılmış olan arkadaşlardan da yardım bekliyoruz, aydınlatın şu ortamı
-
@sprhk valla hocam bende birkaç defa sordum ama cevapsız kaldı zaten zamanda az kaldı neysek oyle girip kendimizi gösterecez artık
-
@bcd valla durum öyle gözüküyor. Arkadaşlar daha önce mülakata girenlerden beklentimiz; kaç dakika sürüyor mülakat, komisyona kimler katılacak, ingilizce bilgisi önemli mi, bölüme göre mi sorular soruluyor, görev alanına giren konulardan ne tarzda sorular gelmiş? @paretowilfredo ?
-
@sprhk hocam hiç bir fikrim yok. Ama bölüm bazında alım yaptığı için kendi alanımıza da çalışmalıyız diye düşünüyorum. Zaten vakit yok birçoğumuz bu ay olan sınavlara girecek. 3-5 gün mülakat kitabına göz atar girerim.