HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@muaccelalacaklı 20 milyon kişi bunu beğendi.
-
@muaccelalacaklı Edit: kafa gitti. ne milyonu ya :)) afyonlarım patlamamış daha belli .. 20bin olacaktı :))
-
Kpss A da bile böyle değildim ya akşam karamsarlığa bürünüyorum sabah inşallah olacak diyorum. Alan 45-50 GkGy 27-30 İng 8-10. Sinop için şansa kaldı işim
-
Halkbank sınavına girenlerin Kpss A grubu öğrencisi olmadığı acelelerinden belli
-
@adam-smith günlük 15,03 TL kartlar multinet şuan ama değişicek metropol karta geçiyoruz
-
@zamangeciyor eskisehirde yuksek kapatir mi?
-
her sınavda gk gy yakıyor beni . nasıl 30 doğruyu buldunuz ya türkçe mat tamam da diğerlerini yapamadım ben.
-
@lewis İnş dediğin gibi Çorum 60 la kapatır 2014 gibi kapatırsa şansım yok çünkü :))
-
Ben Adana
-
Gumushane
-
@fatoss21 Kacla kapatır ?
-
@zenginmemur ben de eskişehir yazdım eskişehirde mi yaşıyon kardeşim
-
@i̇ktisadınmozartı sınav beklendiği gibi deildi hocam sorular da tamamen yok elimizde inşallah kazanırız
-
Arkadaşlar eğitim hakkında bilgisi olan var mi(sormak için erken ama ). Yani eğitimler herkesin tercih iline en yakın ilde mi oluyor yoksa istanbulda mi
-
@prsnll-adayı-52 sanırım mülakatlar en yakın bölge müdürlüğünde oluyormuş eğitimler de görev yapilacak ile göre yakın yerlere dağıtılıyor. 2014 konusunu epey okudum öyle olmuş genelde. akdeniz bölgesi antalya kemer’de ege bölgesi kuşadası ya da çeşme’de gibi olmuş marmara bölgesi büyük ihtimalle istanbulda olur
-
@adam-smith hocam maşallah eski banka çalışanı gibisiniz. Forumun geneli itibariyle verdiğiniz bilgilerden bu yorumu yapasım geldi..teşekkürler.
-
@prsnll-adayı-52 bundan önceki 475 uzm yard alımında tüm mülakatlar ve işe başlamadan önce yapılan 1-2 hafta süren eğitimler istanbul hilton kozyatağı otelinde oldu. Ulaşım, konaklama, yemek hepsini banka ödüyor. İşte çalışırken asıl işle ilgili detaylı eğitim 6. ayda bulunduğun ilde ya da yakın bi çevrede oluyor.
-
@mağdurum denizli
-
Eskişehir yazan arkadaşlar beklentiniz ne yönde acaba ? 70 in altını görür mü eskişehir bu alımda tahminleriniz var mı ya da gözlemleriniz. Ben de eskişehir yazdım. Riskli illerden birisi. Endişeliyim
-
@kazm ben ust duzey bi yoneticiyim olmadi senin