2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
geçen sene de 17 şubat cuma günü sabah 11 gibi hatalı şifre demiş( bizde olduğu gibi) sonra arkadaşın biri bekleyin bugün açıklanacak yazmış akşam saat 6 gibi de açıklanmış
-
Benim bi denememde şifte ya da tc hatalı dedi ötekinde bu şifrenin geçerlilik süresi dolmuştur dedi bu arada
-
@birgarip hayir ya 12 aralikta gelen mesajdaki bilgileri kullanicaz. her surecte yeni bi sifre yeni bi sayfa olacagini sanmiyorum
-
@prsnll-adayı-52 belki banka tekrar mesaj aticak yeni şifre vericek o yüzden de bu şifreler geçerli olmayabilir artık kim bilir ? O yüzden kimse göremiyordur. Hakikaten burda da gülerek bile bişey soylenmiyo saldırmaya hazır herkes ne yazikki
-
@issiziktisatci Bugün cumartesi yalnız. Ayrıca sisteme yükleme için bilgi teknoloji departmanı vs. ilgilenir. İk yüklemez sisteme
-
@meltem_90, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@birgarip hayir ya 12 aralikta gelen mesajdaki bilgileri kullanicaz. her surecte yeni bi sifre yeni bi sayfa olacagini sanmiyorum
Pardon 30 Ocaktaki olacakti
-
@nairu24 cumartesi mesaisi diye bişey yok mu peki
-
Cumartesi bu saatte sisteme girilmiyorsa neden pzt ye bıraksınlar, pzt sabahtan yükleyip akşamında da açıklanabilirdi
-
Arkadaşlar şifreyi yenileyen var mı? Geçen böyle birşey daha oldu. Yeniledim giriş yaptı.
-
@tercihiniyap hocam ben sizi gayet iyi anladım. Sizi kirdiysam lütfen kusura bakmayın. Niyetim asla kotu değildi.
-
Sisteme sonuçlar kesin yüklendi bu sistemsel hata değil, güncelleme yapildi ve bitti ama bugün aciklinaklarini zannetmiyorum gelirse sürpriz olmaz.Kazanan herkese hayırlı olsun, beklicez artık mecbur.Sistemsel hata olsa hemen halledilirdi.Guncelleme çok zor bir iş değil bitirdiklerini varsayiyorum
-
@prsnll-adayı-52 tamamdır hocam önemli değil
-
@felix aynı şeyi az önce düşündüm:)
-
@mcancakar bence bizim gibi düşünen çoktur hocam o yüzden bugün uyku yok gibi
-
@bianconeri şifrenin geçerlilik süresi ile ilgili bişey olabilir mi sistem belli bı süreyle şifreleri
vermiş olabilir bugünde son günüdür belki -
@jacky-boy cok ayriltili dusunuyosunuz
-
@jacky-boy hayır şifreler otomatik belirlenir.Sureleri yok.Ve yeni şifre gondermeyecekler bu şifreler geçerli olacaktır.Sorun ana sistemi nezaman açacakları.Yani şuanda sisteme onay verebilir yarında.Ama güncelleme bitti
-
@meltem_90 huyum kurusun
-
@bianconeri güncelleme bittiğini nasıl anlıyorsunuz o kısmı anlamadım
-
@felix amatör yazılımcı bile 1 saate bitirir öyle soyliyim, kontrol paneli ve creating programları ile max 30 dakika.Ama panelden çıkış yapmadılar eğer yapsalar şifre normale döner hata vermez