2018 Guy Alımı
-
@hasansss 22 saattir girmemiş siteye @paretowilfredo darlamak istemem ama merak da hat safhada. Bugün bi haber alırız umarım..
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Takdir edersiniz ki ben de çalışıyorum. İşlerim oldukça yoğun olabiliyor bazen. Keza bugün telefon trafiğim de oldukça yoğundu bu nedenle foruma fazla bakamadım gündüz. Şimdi tüm haberleri derliyorum sizin için;
Bugün soruşturmaya devam ettim, asıl açacağım telefonların birisini açtım. Direkt kişiye ulaşamadım ancak yardımcısı niteliğinde bir kişi ile iletişimim oldu. İlanın net bir şekilde olduğunu haber alamadım ancak bir ilan hazırlığı/hareketliliği olduğunu, birimde bir hareket olduğunu aktardı bu kişi bana. Bu da duyumu bir nebze doğrular nitelikte.
İkinci olarak diğer görüşme için haftanın ilerleyen günlerinde deneme yapacağım inşallah. Haberdar edeceğim sizleri bu durumdan.
Diğer bilgi Ankara'ya dair. Son vakitlerde yapılan bir görüşmede Ankara'nın ihtiyacının dile getirildiği Ankara'nın alıma eklendiğine dair ciddi bir haber söz konusu. Alıma dair direkt bir bilgi değil bu ancak dolaylı olarak bir alımın olacağını, bunun içinde Ankara'nın da olacağını anlıyorum ben burdan. Bu da dolaylı olarak duyumu teyit eder nitelikte.
3 sağlam kaynaktan alımın sayısının 1250 olabileceğini duydum. Bu da 1000 olmasındansa daha güzel bir gelişme böyle olursa şayet.
Hafta içerisinde araştırmaya devam edeceğim dostlar. Bence hava şu an için olumlu gayet.
--
Bir diğer haberim de DGUY'a dair. @can-mavi kardeşimin işittiği gibi bölüneceğini duydum ben de. Başka bir kaynaktan 1000 bir kerede alınacak şeklinde bilgi de var bana gelen ancak daha güçlü duyumlar 400 - 300 - 300 diyor. Bu konuda da duyumlar örtüştüğünden ben de katkı yapmış olayım dostlar.
Haberler böyle. Bakalım gelişme oldukça yazacağım merak etmeyin dostlar.
-
@paretowilfredo kralsın
-
@paretowilfredo yine hiç net bir şey yok ama verdiğiniz çabalar çok değerli çok teşekkür ederim kendi adıma. İşlerinizde kolaylık dilerim takipteyiz.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederiz. Peki hocam bu alım haziranı falan bulur mu sizce yine KPSS sınavına yakın mı olur. Yoksa hareketlenme varsa kısa bir süre içinde gelir mi? Deneyimlerinize dayanarak ne düşünüyorsunuz?
-
@i̇şsiziibfli Dostum bu denli bir hareketlilik genelde 1 - 1.5 ay içerisinde ilana işaret olabilir bence. böyle olur hep kurumlarda benim gözlemlediğim.
-
@tuketiciranti Bakalım dostum en net bilgiyi alana kadar aşındırmaya devam edeceğiz telefonları da yazıları da. İnşallah en kısa sürede ulaşırız net bilgiye.
-
@paretowilfredo üstad dguy ilanının guy dan daha önce olabilme ihtimali daha mı yüksek sizce?
-
@paretowilfredo Hocam Allah sizden razı olsun net bir şey olmasa bir şekilde motive oluyoruz teşekkür ederiz
-
@paretowilfredo Anladım. Çok teşekkür ederiz uğraşlarınız için.
-
@paretowilfredo hocam şunu anliyorum heralde 1000 rakaminin üstüne ihtiyaç olan yerlerden ekleme yapıp öyle çıkmayı planlıyorlar kanımca
-
@jakuppp Bu Ankara eklemesini düşününce ki ek olarak çıkmış bir gelişme bu dostum ben de böyle yorumluyorum açıkçası.
-
@paretowilfredo hocam peki tek il seçimi konusunda bir değişiklik var mıdır olası bir ilanda sistem yine aynı mı olur ?
-
@kaimoğlan Benim anladığım dostum bir parçayı olabildiğince çabuk almak istiyor özellikle Sn. Ağbal bizzat takip ediyor bu işi. O nedenle daha önce olması muhtemel.
-
@paretowilfredo belki diğer illerden de ekleme yapacaklardir
-
@mathilda Buna dair bir şey duymadım dostum. Normalde bunun kalkması yaklaşık 2 sınavdır bir şekilde dile getiriliyor. Son sınavdan sonra ciddi şekilde dillenmeye başladı. Ama bu alımda karşılığı olur mu bilmiyorum.
-
@jakuppp Ankara özel olarak talep edilmiş ihtiyacın çokluğundan dostum. İhtiyacımız var alalım denmiş ve kabul görmüş bu talep.
-
@paretowilfredo hocam sizce Vmy'nin mi bölünmesi daha olası yoksa Dguyun mu
-
@jakuppp Vmy iki ihtimale de yakınım dostum ancak @can-mavi kardeşim bölünebilir demiş VMY için onun bilgisi ile bağlıyım şu anda ben direkt bir şey işitmedim.
DGUY'un bölüneceğini 2 kişiden duymuştum, keza yine @can-mavi de teyit eder nitelikte duyum paylaştı bugün. DGuy ciddi ihtimalle 3 parçaya bölünecek gibi görünüyor.
-
@paretowilfredo Başkan bu gelmesi muhtemel guy alımının kpssden sonraya kalma ihtimali varmı ? Böyle birşey yapmazlar demi dguy veya vergi müfettişliği yüzünden ? Sağol herşey için bu arada.