2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo canmavi dguy un kpss sonrasi ve 3 parcada alinacagini soyledi. Sizin duyumunuz bunun bolunecegi ancak 400 u kpss oncesi anladigim kadariyla.bir de dguy 20 kati adayi yeniden sinava cagirir mi sizce?
-
@paretowilfredo Hocam dguy bölünürse 400 kişilik bir alımda kaç katı olur sizce
-
@paretowilfredo abi peki İstanbul için ne diyosun, ilanda yer alır mı sence?
-
@maesteo Dostum yüksek ihtimal 5 kat, bir ihtimal 10 kat olur diye düşünüyorum. Sayının azlığı 10 kata itebilir belki ama fazla düşürmeyi istemeyin 5 katta tutmaları Sn. Bakanın açıklamalarıyla daha örtüşür nitelikte.
-
@ronay92 Sadece tahmini olarak sayıca 1500'ün altı alımda İstanbul çok mümkün görünmüyor dostum. Çünkü alındığı zaman bir ordu alınıyor adeta İstanbul'a bunca düşük sayı planlamasında yer almaz gibi geliyor bana.
-
@ouzakbas Kat konusunda düşüncemi söyledim dostum. KPSS evveline yetişmesi muhtemel. Benim anladığım kadarıyla ne kadar çabuk olursa o kadar iyi Bakan'ın gözünde. Yetişirse eğer kurumca bu alım, KPSS öncesi sonrası diye bakmaz hazır olduğunda ilana çıkacaktır.
-
@hamzaömerhalid Dostum iki süreci birbirinden ayrı tutuyorlar ayrı ehemmiyet gösteriyorlar gözlemlediğim kadarıyla. Çünkü her ikisi hakkında da ayrı ayrı hareketlilik var kurumda. O yüzden birbirini olumsuz etkilemeyecektir bence.
-
@paretowilfredo çok sağolun zahmetiniz için demek ki ihtiyaca göre sayı şekillenmeye devam ediyo İstanbul çıkıp burda çok ihtiyaç var dese belki sayı acayip artıcak 🤩
İnşallah böyle Harika bişeye tanıklık ederiz bu sene 🤩 -
@gmzankr066 İstanbul biraz bastırsada yine bi 2000 verseler tadından yenmez.
-
@duryy şimdi baktım da İstanbul 2015 te almış 16 da da aldı 3 yıl üstüste hiç alım yapmamış ama belli olmaz tabi
-
Entry giremedim.
-
@paretowilfredo hocam size ne kadar teşekkür edelim ? Size börekler baklavalar mı açsak ? Ya da su böreği ? Sizi bir kere görmemiş olsak bile niyetinizin paklığı harflerinizden katre katre dökülüyor. Yüce Allah sizi cemaliyle şereflendirsin. Size duam bu. Müteşekkiriz
-
@zümrüdanka Dostum ne desem bilemedim gerçekten bu duan karşısında.. Var olasın. Gönlünden bizim için geçeni misli ile Allah sana nasip etsin. Gönlünce olsun her şey.
-
her şey güzel olacak, sabretmeye devam
-
Geliyosa gelsin artik şu ilan masa basinda ilansiz sinavsiz ders calismaktan yaslandik.. daha neyi bekliyorlar ilani vermek icin
-
Etkinlikleri bırakmayalım hatırlatalım sürekli kendimizi.
-
Arkadaşlar guy da işletme ile ilgili soru çıkio galiba bi kaç tane bunun için herhangi bi kaynak not bisy var mı acaba elinizde. Hayrlisiyla o ilan buraya gelecek
-
Arkadaşlar bende bundan 1 ay evvel bir arkadaşımdan Bursa için 100 kişi istediklerini duymuştum . Kurumdaki müdür yardımcısı söylemiş . Emin olamadigimdan yazmamistim. Ustadlarin duyumuyla örtüşüyor . İlan yakın . Bence il sayısı geçen yılki karar çok olmayacak.
-
@paretowilfredo görüyosun demi buradakiler seni 'ne kadar çok seviyor emin ol forumdaki arkadaşların %99 nun düşünceleri bu şekildedir
Senin küçücük bir paylaşın yapman bile burayı bayram havasına çevirmeye yetiyo sevinçliykende seni arıyoruz kızkınkende seni arıyoruz bu süreçte sensiz olmuyor sevgili dostum -
defterdarlıkla ilgili duyumlar var mı birde hocalarım kadınlar için vmy genelde fazla alınmaz derler acaba böle cok sayı olursa biz kadınlarında avantajı artar mı?