2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy sayistayin yazilisiyla filan cakisma ihtimali olamaz mi peki?
Cunku birini osym yapiyor digerini bakanlik galiba. Tam bilmiyorum da -
@1umut aynı kitleyi ilgilendiren sınavlar çakışma olmaz o yüzden
-
@slytherin hocam eskiden oluyordu sinav cakismalari diye hatirliyorum. Yani tam net bilgim yok o yuzden sordum. Bakalim o zaman bu hafta ilan icin gercekten onemli. Elle tutulur tek tarih
-
@1umut 5 agustos da bosmus. Secimden once ilan haberi verilip 5 agustos sinav olabilir. Bakalim nolcak
-
@1umut aynen öyle hocam yoksa agustos a kalacak gibi. Allah yardımcımız olsun artık bu hafta gelmezse çoğu kişi de umudunu kaybedecek çünkü
-
ösym bile boş hafta sonu bulamadığı için. Sayıştay sınavı yks ile çakışınca sınavı 1,5 ay ertmelemiş. Yani bu hafta ilan gelmezse siz düşünün ???
-
@slytherin hocam gecen sene referandum 16siydi 1 nisanda ilana cikildi.
Bu hafta eger gelmezse bence secimden 2 hafta once ilana cikilip 5 agustosda da yaparlar bu sinavi diye dusunuyorum -
@1umut 10 ağustosdan daha kuvvetli ihtimal bu senaryo zaten. ama acı gerçeği kabullenmek istemiyorum işte
-
@slytherin, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@1umut 10 ağustosdan daha kuvvetli ihtimal bu senaryo zaten. ama acı gerçeği kabullenmek istemiyorum işte
10 hazirandan olcak o :))
-
@1umut alım sayısı az olursa sadece gib in eğitim birimleri yetebilir belki o zaman çakışma olur. Ancak sayı alım sayısı çok olursa illaki yer sorunu çıkacaktır.
-
@1umut kpss öncesi ilan gelip kpss sonrası sınavına giren kitle olarak tarihe geçeriz güzel olur
-
@duymhuyguy 3 sene içinde tek sınav görerek altın harflerle tarihe adımızı yazdırdık zaten :))
-
Arkadaslar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var.Guy ilani bekliyoruz cogumuz belkide 3.deneyisimiz yada 4 5 neyse artik gercketen yillarca issiz bir sekilde bu ilani bekleyen var mi?Yada issiz bir seklde surekli ders calisanlar nasil bir yol izliuosunuz?
-
@zenginmemur var var merak etme :)) 2014 mezunuyum hala bekliyorum artık ders çalışamıyorum doğal olarak evde yaşlanıyorum sadece bu
-
@slytherin aynı durumdaym bide milletin dırdırı var tabi. En mantıklısı sadece kpssye bağlı kalmamak alternatif bisy bulabilirsanz süreç daha az yıpratıcı olur ben bulamadm malesf
-
@ltfye aynen öyle. kimseye laf anlatamıyosun zaten. özele yönelim diyorum askerlik sıkıntı. ortada kaldık resmen
-
@slytherin YL mi yapıyorsun ?
-
@duymhuyguy askerlik için 2 kez kayıt yaptırdım ama devam etmiyorum tecil amaçlıydı
-
@paretowilfredo @Priss @can-mavi Noldu şimdi ellerimiz boş kaldık mı böyle?
-
@tuketiciranti onlarda dükanı kapadı heralde daha ses seda yok kimseden ölüm sessiliği var