2018 Guy Alımı
-
Twitter dan gib in başkanı yardımcıları insankaynaklarındakilerin filan hepsinin hesabı varmı diye baktım birinin yok şansa bak ya
-
@rybczynski2 adamlar günde 1 kere foruma girebiliyor sanırım bizimle ilgilenemeyecek kadar meşguller. Hiç ilan gelmeyecekmiş gibi Kpss'ye çalışmaktan başka seçeneceğimiz kalmadı.
-
@tuketiciranti Uzun zamandır KPSS odaklı çalışıyorum zaten ama duyumlar başka bir heyecan, hırs yaratıyordu.
-
Son guy'un gelmesinden çok daha önemli ve çok daha kritik bir seçim var onda geldiyse bunda gelmemesi ütopik.
-
Arzu Erdeme o kadar twit attık 1 saat önce programı var. Programın büyük kısmını izledim ama hiç bahsetmedi. Herkesin derdi öğretmenler olmuş ya. 20 bin verdiler bi 25 bin daha kovalıyor herkes.
-
@duryy bu yolda Allah dan başka kimsemiz yok.
-
Herkes elini taşın altına koyması lazım arkadaşlar olabildiğince sesimizi duyurmamız lazım.
-
Türkiye tarihinin en büyük seçimlerimden bi tanesi bu seçim. Bundan önce verilmezse artık dükkanı kapatıp gidelim. Ve alımların iki yılda bir olacağının netleşmesi demektir. Çok üzülüyorum ya. Her dk foruma twite faceye bakıp geldimi gelecekmi duyum var mı diye bakıp duruyorum. Efsane yoruldum. Allah yardımcımız olsun inş
-
@ecitah aynı ben
-
Yoruldum patron
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bende sürekli takipteyim. Nasıl bir umutsuzluk nasıl bir hak kaybıdır bu.. Yaş 35' e dayanınca Allah her şeyin hayırlısını versin demekten başka bişey diyemiyorum. -
30 Mart 2017 sabah 8 9 gibi kalkip dershaneye gitmistim. 7 arkadas aramizda hızlandirilmis muhasebe dersi yapiyorduk 4. ya da 5. bulusmamizdi. Derse basladik 1 saat sonra Naci Agbal Twitterdan alım olacagini aciklamisti. Baya üzülmüştük çünkü ilk senemizdi 1bucuk ay daha ilan gelmese 2017 kpss ye kesin ve çok alimli ilan olurdu diye düşünüyorduk. Ancak 2016 da ilan geldi. Büyük ihtimal simdi de 2018 e girecekler bu gözle bakiyor. Bu da böyle bir animdi. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
-
@duymhuyguy 4. ya da 5. bulusmamizi belirtmemin sebebi o gunden sonra ders yapmadik.
-
@duymhuyguy sizce ilan gelir mi bu aralar
-
@duymhuyguy tam olarak ayni sey degil ama.
2016 puani tamamen yanicakti ilan gelmeseydi, gecerliligi 1 yildi. O ilanin gelmemesi gercekten cok buyuk bi hak kaybi olusturuyordu. Bu sene evet kpss oncesi gelmezse 2017puanlilar icin kotu olcak ama tamamen puan yanmiyor, 2016 baskaydi -
@eliff cumaya kadar gelmezse 1 ay ilan bekleme bence
-
@1umut iyi tarafıda oydu zaten yeni girecekler için sistemin sıfırlanması ve hiç ilan gelmemiş olması.
-
@duymhuyguy bakış açılarımız ne kadar farklı bende hatırlıyorum o günü gecen sene benimde puanım yoktu ilk hazırlanışımdı ama onların yerine koyduğumda kendimi çok üzülüyodum ve ilan geldiğinde kendim girecekmiş gibide sevinmiştim
-
@ecitah Ama seçim çok dar bir zamanda maalesef ayrıca seçimden sonra da çok şey değişcek kamuda bunlarda büyük dezavantaj işin özü seçim çok kötü zamanda geldi en azından kasımda olsa çok daha fayadalı olabilirdi
-
@duymhuyguy
Cok acimasizca bi bakismis sizinki, kusura bakmayin ama