2018 Guy Alımı
-
Adam 1ir diye kullanıcı adı alıp tamamen buraya duyum sallamak için foruma girmiş. Ona inanmayi istediğiniz için, inanıyorsunuz. Yoksa mantığınız sizin ona inanmamaniz gerektiğini gayet iyi biliyor.
Bu şahıs, bundan 1 ay sonra 2iki diye kullanıcı adı alıp, sizlere yeni bir duyum aldığını söyleyerek yine inandıracak. Taa ki duyumları isabetli çıkana kadar.
Bu yüzden diyorum, ne zaman akillanacaksiniz?
Tek yapmanız gereken, yapılan etkinliklere katılıp bakanın kendisine baskı yapmak. -
@oligopol hocam neden bilmiyorum ama ben sizin samimiyetinize inanıyorum yanılmanızı ummakla birlikte. Peki sizin duyumunuzda bi değişiklik var mı hala kpss sonrası mı diyosunuz
-
@emre1910 inşaallah. Gerçekten bende öyle umut ediyorum artık. Sabrın sonunun selamet olduğunu bilerek umut ediyorum.
-
@oligopol iyi de ona İnanmıyorum gelse güzel olacak sana gelince hiç İnanmıyorum sallıyorsun neymiş 500 vmy gelecekmiş , salla belki tutar nede olsa bir kadro verildi
-
@hickskaldor kardeşim ne yazık ki herhangi bir haber almadim. Ancak seçim öncesi diğer bakanlıkların 2018 kış aylarında almayı planladıkları personeli öne çekmesi bizim için avantaj oldu. Ben Naci Agbal'ın seçime duyarsız kalacağını zannetmiyorum. En azından 1250-1500 kişilik bir ön alım yapmalı guy için. Bolu-kutahya-Sivas-Sakarya ve Elazığ dan personel için eksiklik talebi alınmış. Yani bir ilan hazırlığı var zaten. Mühim olan bunun kpss oncesine yetistirilmesi. Bunun için de baskı yapmamız şart.
-
Bariz bir şekilde etkinlik ve baskı şu seçim döneminde işe yarıyor ve ses gelen yere karşılık veriliyor hala buna inanmayan destek vermeyen kaderine razı güruh olduğu sürece daha çok beklenir , malesef iibf hiçbir zaman tek ses olamıyor sesini duyuramıyor hakkını arayamıyor kimse alınmasın.
Her bakanlık 10 bin 20 bin alımları çatır çatır açıklarken biz hala 300 er dguy vmy gelse göbek atıcaz 2.000 guy gelse birçok insan mutlu olucak bu rakamlar hiçbişey neden yani neden bizi bulur
Açıklama gelse 2018 kpss sonrası vmy dguy guy alıcaz kısa sürede diye şu belirsiz halden daha iyi ya iibfliler insan yerine konmuyor -
@oligopol haklı veya haksız çıkmana birşey demeyeceğim. Ama sende 1 ay önce üye olmuşsun ve seninde ilk gönderin duyum. Üstelik geçen gün 2 3 ay önce ilanın geç geleceğini söyledim dedin ama sen üye olalı 1 ay olmuş. Ve ilk gönderinde de sırf bu duyumu paylaşmak için üye oldum demiştin. Sanırım çelişkileri görüyorsun dur tek tek yazmayım birdaha. Acaba kaç hesabın var burada diye düşünsem mi neyse önemli de değil benim için duyum güzel oluyor insan inanmak istediği için ama aralık ocak şubat mart sürekli duyum geçti pişmanlığım keşke polislik alımlarını filan kaçırmasaydım ama buda da bir hayr vardır. KPSS önce si veya sonrası.. ne yapalım elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka. Bu kadar insanın kaderi bir ilana bağlı değil ya bu kadar Emek boşa gitmeyecek ya. Bence sende bana bunu dediniz buna bunu diyip boşuna vaktini öldürme
-
Vmy gelirse dguy kesin gelir bunuda yazın buda benim duyumum
-
Ogretmenler yine tt çıldircam yaa
-
Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun. Bunun için kimsenin duyumuna ihtiyacımız yok. Sadece gündemi okumak yeterli. Tüm bakanlıklar neredeyse ilana çıkmışken Maliye’nin böyle bir ilana çıkmaması mümkün mü? O ilan her türlü gelecek rahat olun. Ben adım kadar eminim. Kaç kişi gelir onu bilmem. Bunu kimse bilemez.
-
Bizim bu saatten sonra varımız yoğumuz pazar günkü Twitter etkinliği .. diğer bakanlıklara kürekle kepçeyle ilan verildi bize makul sayıda verilse de eyvallah ,, arkadaşlar önümüzdeki iki hafta en önemli zaman dilimi ,,, her kim ki ilanın gelmesi için az çok demeden küçük büyük demeden önemli önemsiz demeden etkinlikleri önemsiyor ve katılıyorsa Allah onu en kısa sürede gönlünden geçen meslekte istihdam etsin hayırlısıyla .. amin
-
@moonlight Sana sonuna kadar katılıyorum. Herkes eşine dostuna ailesine sevgilisine kimleri varsa destek vermesini sağlasın. Bunu son bir sans olarak görün.
-
Duyumu vs bırakın. Pazar günü 2 saat boyunca İİBF Twitter'da olacak ve o ilan gelecek!
Yetti canımıza artık birilerinin duyması şart. Şuraya bak iftara 2 dk var ama ben forumda haber kovalıyorm. Şu mübarek anında sen duy bizleri ya Rabbim. -
@duryy amin
-
Allahınızı severseniz bulunduğunuz bütün gruplarda bu etkinliği paylaşmaya başlayın. Duyurun bu meseleyi. Çok kişi olmamız lazım.
-
Bizleri hakkımızın dilencisi yapanlar utansın.
-
Dün gece gelir uzmanları sayfasında ilan gelecek mi, çalıştığınız kurumlardan herhangi bir bilgi ve ya duyum aldınız mı diye sormuştum.
Bir çoğu personel eksikliğinden imanimiz gevredi derken, ilan için çalıştığı dairelere yazı geldiğini de belirtmiş.
Bir tanesi de 2000 kişilik ilanın uzun zamandır hazır olduğunu, yakın zamanda çıkacağını belirtmiş.
İnanmayan var ise Facebook ta yer alan gelir uzmanları sayfasına üye olarak yorumları görebilir.
İnşallah dedikleri doğrudur.
Pazar günü herkesi etkinlik için Twitter da bekliyorum arkadaşlar.
Sağlıcakla kalın. -
@oligopol aynı soruyu guyader'in sayfasına da sorsanız orda daha yetkili kişiler var gibi
-
@tuketiciranti guyader derneği ne yazık ki sayfasına guy olmayanları kabul etmiyor. Tekrar başvuru yaptım kabul görürlerse soracağım. Ancak sormuş olduğum grupta cevaplayanlarin profillerine girdiklerimde hepsinin maliye bakanlığında çalıştığı aşikar. O yüzden verdikleri cevaplarda samimiyet olduğuna inanıyorum
-
@hickskaldor en son mayis sonunda gelecek diyordu.