2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo sen nasil bi adamsin boyle Allah razi olsun sen bizi sevindirdin Allahta seni sevindirsin
-
@keciburcu, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@paretowilfredo Hocam ne güzel insansınız Çocuğum olursa adını pareto koycam ne güzel
haberler bunlar:)) Tamam dostum kulağına adını ben söylerim
-
@ahmtdmn Estağfurullah dostum ben duyuruda aracıyım asıl emek sahiplerini yukarda saydım. Unuttuklarımla beraber bu konuda en ciddi pay onların. Biz naçizane organize etmeye, bir şeyler yapmaya ne gelirse elimizden aylardır destek olmaya maddi manevi uğraştık. İnşallah güzel günler göreceğiz, motorları maviliklere süreceğiz
-
Şuan hafta sonu olduğu için ilanın gelme ihtimali var mı ? Gelicek olsa bile p.tesi gelir bence
-
@kilici Herkes inandığı dine göre hareket etmekte özgür hocam.Kul hakkı haram sonuçta. Sözlü mülakat işi insanların hakkını yemekten başka bir işe yaradığı yok. 5 dk mülakatla 3 4 soruyla insanların bilgisi tecrübesi ölçülemez. Refarans ayarlayıp kazanlar kazansın umrumda değil sadece hakkımı helal etmiyorum. Torpil ayarlayıp işe girenlere de torpile aracı olanlara da bu sistemi bu hale getirenlerede hakkımı helal etmiyorum. Biliyorum maalesef bu dünyada hakkımızı alamıyacağız adil bir sistemde beklemek saçma. ALLAH büyük onun adaleti eninde sonunda tecelli eder. Torpil ayarlayarak işe girenler o işten aldıkları maaşın hayrını göreceklerini mi zannediyolar.
-
@varolistan geçen sene ctsi gelmiş. Bende hatırlıyorum haftasonu geldiğini dershanedeydim o gün baya sevinmişti insanlar.
-
Ayrıca dostlar şunu da söyleyeyim son olarak sonra müsadenizle sahur edelim artık
Hafta içi ilan gelmemiş olursa şayet her halukarda görüşeceğim yetkili ile iletişim kurmaya çalışacağım. Sayıyı koparırız belki bilgi olarak Detayları öğrenmeye çalışırız. Bilgi aldığım takdirde yine paylaşacağım sizlerle.
Haydi herkese hayırlı sahurlar dostlar
-
Arkadaşlar yarında etkinlik yapacakmıyız? İlan hangi gün gelir bilmiyoruz çünkü
-
@grundig alışkanlık yaptı dimi ?
-
@hickskaldor öyle oldu birde bu kadar bastırmışken şimdi geri çekilirsek bu güne kadar ki emekte boşa gidecek.
-
@paretowilfredo ben seçim haftası ilanın geleceğini düşünüyorum açıkcası
-
@hickskaldor Guy gelince de ben twitterdan ilan isticem yine kasımdan beri yazıyorum kolay kolay bırakamam bu alışkanlığımı :))
-
Mhuy mu sgk denetmenligi mi sizce dostlarm, siz olsanz hangisine giderdiniz?
-
@rterdogan Hangi Mhuy 2015'ten beri gelmeyen mi
-
@asyasy Hocam böyle bir düşünceniz varsa 1 değil 2 çalışmalısınız.Çok çaba,çok kurum sınavı,çok mülakat,çok şans elde etmeniz lazım.Bu duvar ancak böyle aşılır umarım bunun bilincindesinizdir.
-
Eger ilan secim haftasi gelcekse, ya da suan hazir degil tarih filan bakiosa, acaba twitterda “ben gordum” yazan ne gordu?
Bu gece ilan gelir sanmistim ben ya -
Etkinliklere kesinlike devam etmemiz gerekir diye düşünüyorum.
-
@fernando-reges Farkındayım hocam 7 mülakattan elendim hocam. Çalışıyoruzda ne oluyor ki hocam 90 la mülakattan adam eleyip daha düşük puanlarla adam alıyolar.
-
@grundig etkinlik bizim soyadımız oldu ayipsin yapılır
-
Biranda 3 sınav gelince kafam karıştı :))