www.tercihiniyap.net Hakkında
-
Konu sınırlaması olmaksızın aklınıza takılan bir soru olduğunda, keşke bana, şu mesleği enine boyuna anlatan birileri olsa diye düşündüğünüzde, sınava çalışırken nasıl bir yol izlersem başarılı olurum diye denklemler kurduğunuzda, Üniversite mezunlarının kadro derdini savunacak bir mecra aradığınızda, günlük haberlerin işe yarayacak olanlarına hızlıca ulaşmak istediğinizde ve her şeyden önemlisi Üniversite ve Meslek seçiminde doğru TERCİHİ YAP! manız noktasında ARTIK 7/24 açık bir kapınız var.
@paretowilfredo - EĞİTİMCİ - YAZAR
Yaklaşık bir sene evvel başlayan bir maceranın adıdır: Tercihini Yap. Bu macera, her gelenin kendisinden kattıklarıyla oluşan bir projeyken, geleceğe yürüme rüyası halini almıştır. Hepinizin bildiği üzere dost meclisimiz Sosyal Medya mecrasında sürekli olarak en kaliteli ve en faydalı hizmeti sunmak için çalışmıştır. Dürüst, doğru ve ilkeli paylaşımlar ile sizleri en iyi ve en güzele yönlendirmek için ortaya ürünler ve hizmetler koymuştur. Ancak bu kadarı bizi işin açığı tam manâsıyla mutlu etmedi, edemedi. Çünkü bir şeyler eksikti. Bir şeyler yapmalı ve daha geniş bir tabana daha fazla sosyal fayda sunabilmeliydik. Bu his ve düşünce ile bir çalışma başladı.
Bildiğiniz gibi KPSS, kurum sınavları ve her tür meslek edinme yolu artık bir endüstri halini almış durumda. Bu endüstriyi yürüten, yönlendiren belli başlı 'tacir' kişiler bu işin balını kaymağını yemek uğruna sizleri, bizleri yanlış yönlendirmekten, umursamamaktan çekinmemektedir. Hepinizin ihtiyacının aslında özde bir dost meclisi ve dost insanlarla tanışmak olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sizlere daha fazla şeyi daha sağlam bir platformda sunmak için çıktığımız bu yolda artık bugün önemli bir eşikteyiz.Bundan sonra inşallah en iyi, en kaliteli, en düzenli bilgiyi şeffaf bir şekilde alabileceğiniz, en güzel tartışmaları yapabileceğiniz ve her konuyu konuşabileceğiniz seviyeli, kaliteli bir ortamınız var.
Uzun emekler, çok ciddi fedakarlık ve feragat neticesinde Allah'ın izni ile karşınızda ve yayındayız; Buyurun ailemize sizler de katılın ve sizin gücünüzle inşallah bu suyun akışını, bu nehrin yatağını en güzel şekilde çevirelim, yönlendirelim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.@Phoenix - EĞİTİMCİ - GAZETECİ VE SİNEMA YAZARI
Victor Hugo demiş ki geleceğin bir çok adı vardır. "Gelecek zayıflar için ulaşılamaz, korkaklar için bilinmez, cesurlar için ise yalnızca bir fırsattır."
Peki gelecek size nasıl görünüyor? Sanırım nasıl ve kim olarak baktığınıza bağlı.
Mesele bundan ibaret değil mi? Ben kimim ve nasıl bir gelecek istiyorum? Kendi derinliklerine inip bunu kendine sormalısın. Seni neyin mutlu ettiğini kendin bulmalısın. Ne olacağın, kim olacağın ve bunu nasıl yapacağın hakkında bir seçim yapmalısın.
Bu noktada biz TERCİHİNİZİ YAP! arken size yardımcı olmak için buradayız. Doğru bir ekip ve güvenilir bilgilerle hizmetinizdeyiz. Peki ya siz neden buradasınız? Hala bilmiyorsanız en kısa sürede TERCİHİNİZİ YAP! ın@sabırsız - EĞİTİMCİ - Kısa süre önce ayrılmak durumunda kaldı:(
Hayatımızın belli dönemlerinde, herhangi bir konuda bir karar alırken; bize alternatifleri sıralayabilecek ve bizden yardımını esirgemeyecek birilerine ihtiyaç duyarız. Ancak, bir çoğumuzun yardım sesine kulak verecek; bir ağabeyi, ablası, eşi, dostu malesef yoktur. Bu yüzden de aldığımız kararların bir kısmının neticesi pişmanlıklar doğurur. Zaman geçiyor ve geçen zamanı keşkelerle doldurmak sizin tercihiniz olacaktır.
Artık şu zamandan itibaren "TERCİHİNİ YAP" dediğinizde gerek eğitim gerekse meslekİ iş seçimi konusunda size alternatifleri sunabilecek bir kadro ile berabersiniz.
Doğru ve güvenilir bilgi ile TERCİHİNİZİ YAP! mak artık çok daha kolay olacak.@Agor - EĞİTİMCİ - YAZAR - GAZETECİ
Hayat dalgalarla nasıl bir mücadele verdiğine ve hangi zorlukların üstesinden geldiğinle değil, sonunda gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir. Ve hayat denilen şey, kimine göre güzel kimine göre eğlencesiz oyun, hiç de adil değildir. Sizi, önce sınav yapar sonra size ders verir. Bu tecrübeleri yaşamış bir ekip olarak biz hayatın bu adaletsiz sınavlarına önceden hazır olun diye elimizden geldiğince size bildiklerimizi ve derdimizi anlatmak için buradayız.
Dünyaya bakış acımızı, işimizi, eşimizi ve vardığımız/varacağımız yolları yaptığımız tercihler belirler ve doğru TERCİHİ YAP! mak her zaman o kadar kolay değildir. Umarım biz size sizin için doğru tercihler yapabilme konusunda ışık tutabiliriz.@Antimülakat - EĞİTİMCİ - YAZAR
Çoğu zaman gidilecek adrese ulaşmak için bilindik yolları kullanmak akla en yatkın tercih olarak gelir. İnsanın geçmiş kötü tecrübeleri, rota değişikliği yaparak bir yere varmanın daha yorucu ve zaman kaybettirici olabileceğinin mesajlarıyla doludur. Oysa, Karl Popper'a ait kuram olan "YANLIŞLANABİLİR İLKESİ" gereği, genel kabullerimiz bizi her zaman doğruya ulaştırmaz. Bu anlayıştan hareketle çıktığımız yolda yaklaşık bir yıldır KPSS adına geçmiş kabullerinizin bir kısmının yanlış olduğunu sizlere anlatmaya çalıştık. Bir insanın, yaşantısını her yönüyle etkileyecek olan çalışma hayatında doğru TERCİHİ YAP! masının ne kadar önemli olduğunun defalarca altını çizdik. Bir yılı aşkın süredir, bu amaçla facebooktaki gruplarımız üzerinden yürüttüğümüz çalışmalara yeni bir yol ve yöntem katmak adına http://tercihiniyap.net/ web sayfası üzerinden devam etmeye karar verdik. Herkes tarafından bilinen ve takip edilen piyasa tekeline inat bir anlayışla; İİBF, SBF, Hukuk ve İstatistik gibi fakülte mezunlarının ikinci plana atılmadığı bir site ile facebook çalışmalarının çok daha fazlasını yapabileceğimize inanıyoruz. Açtığımız bu yeni yolu tercih etmek isterseniz, geçmiş acı tecrübelerinize inatla sizleri, varmak istediğiniz limana giden bütün yollarla buluşturmaya talibiz.
@aliveli - HUKUKÇU - EĞİTİMCİ - YAZAR
Bizlere site kurulması aşamasında her türlü imkanı ve desteği sağlayan değerli BİLİŞİM UZMANLARI.
-
Tebrik ediyorum hepsini
-
@Fişek-MORGEN teşekkür ediyoruz hepinize
-
yaklaşık yıldır buralardayım sosyal medyadan çok kullanır oldum öğrendiklerimin çoğunu buradan öğrendim inşallah böyle devam eder bu kulvarda rehber olmaya devam edersiniz bizlere
-
Her şey iyi güzel de şu reklamları azaltsanız keşke biraz. Ekranın neresine dokunsak reklam çıkıyo istemeden her seferinde reklam tıklıyorum
-
@ucanizmirli şu borçlardan bir kurtulalım hedefimiz o inşallah
-
@aliveli daha mı çok tıklayalım reklamlara onu mu ima ediyosun
-
@ucanizmirli yok bi kaç ay dursun azaltırız veya kurslarla filan anlaşır sadece yanda çıkan reklam koyarız değişir yani .
-
@aliveli kardeş ne borcu bu hep beraber p.vyona mı gittiniz naptınız bikaç ayda ödenecek
-
@ucanizmirli dolar üzerinden hosting vs aldık, dolarda malumun
-
@aliveli dolara bel bağladıysanız o borç bitmez ama hayırlısı ne diyelim
-
Sitede maddi manevi emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Yalniz android telefonumla bağlanırken çoğu zaman ikinci sayfaya geçmiyor. Sıralama filtresini en son yorum yapılan seçtiğim halde olmuyor. Bu yazılım konusunda biraz daha dikkat ederseniz daha verimli olacağına inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun.
-
Yeni uyesiyim tercihini yap forum'un iyikide üye oldum @Antimülakat basta olmak üzere hepinize tşk ederim ellerinize,bilginize sağlık..
-
@rlg biz teşekkür ederiz, sizin de katkılarınızı takip ediyoruz
-
@Antimülakat bende reklam çıkmıyor herkes reklamdan şikayetçi galiba ben size para kazandırmıyorum:)
-
@guyan-gelmiş e ticaret sitelerini sık kullanmıyorsanız daha az çıkıyor.
-
@aliveli işim olmaz:)
-
Harika bir site olmuş. Ben de yeni kesfettim. Biraz gezdikten sonra üye oldum.
Benim bi maruzatim olucak. Kpss A sinavlari icin 2 aydan az bir sure var. Ben gecikmeli bir kararla hazirlanmaya basliyorum. Gercekten tecrubesizim ve bu konuda bir rehberlige ihtiyacim var. En azindan benim fikrim; tum derslere yarim yamalak calismaktansa, belli dersler ve bunun karsiligi olan mesleklere daha siki calismak. Iste bu noktada destege ihtiyacim var. Kaynak, calisma stili vb.
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkese teşekkürler. -
@Yusufycl hocam hangi fakülte mezunusunuz?
-
@aliveli iibf maliye mezunuyum.