2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi ***
- *doğru yanlışı götürecek mi yâni hocam **
-
A.g.e. idare hukuku
Sayfa 146 son paragraf :
Yukarıda kamu tüzel kişiliğinin kuruluşuna ilişkin yeni düzenleme ( yazar kamu tüzel kişiliğinin kanunla ve Cb kararnamesiyle kurulacagindan bahsediyor) aslında aynı maddenin ilk fıkrasında yer alan KANUNİ İDARE ilkesine getirilmiş bir istisnadır.Sayfa 147 üçüncü paragraf:
Kamu tüzel kişiliği, kanunla veya Cb kararnamesi yle kurulur. Olarak değişen ay 123. Maddesinin son fıkrasının yaşama fonksiyonunun genelligine ya da kanuni idare ilkesine istisna teşkil etmeyeceğine dikkat çekmek gerekir . Çünkü burada idari kurumlar olan ... diye devam ediyor .Kitap yanlislik düzeyinde kendini aşmaya devam ediyor , 1 er sayfa arayla iki zıt bilgi ,
Simdi burada savunacaklar olur , yazarin pesinden kosacaklar olur da dediklerime karsi cikarlar o sebeple aciklayayim Bu paylaşımlar neden yaptıgımı ; ben herhangi bir yerde hoca değilim , hiçbir kitap yazmadım , memuriyetten başka hiçbir kazancım yok o yüzden yanlış anlaşılmasın kitap hakkındaki eleştirilerim. Yazarin face geubuna yazmistim , bu kitapta bariz yanlislar var ivedilikle duzeltme pdf si yayinlamalari lazim diye , iletimimi kaldirdilar , sonra yazar ile arasi iyo olan birisine faceden yazdim , dediki haftasonu ders var soracagim bu işi , ama soran eden yok .
Biz bu sınavlara canımızı disimize takarak çalışıyoruz , geçemiyor gunduzumuze katıyoruz , kendimizden feragat ediyoruz , en önemlisi ailemizden feragat ediyoruz , yani çok emek veriyoruz , sırf sen para kazanacaksın diye , biz emeğinizi harcayamayiz efendi , bakın inanin işin parasına pulunu değilim , kitabı yırtıp atacağım ancak bayram vesilesi ile kargo calismiyor kitap soyleyemiyorum , sen bizim emeğimızı kullanıyorsun efendi , yapma ... zaten bir sürü şeyle uğraşıyoruz sınavı mülakatı ayrı dert , o yüzden yapma ...
evet iyi de olsa kotu de olsa yazarin bir emegi var haklisiniz , lakin EMEĞİMİZE SAYGİ GÖSTERMEYEN , EMEĞİNE SAYGİ BEKLEMESİN -
@kübra-tezel bu sınavda götürüyor
-
@kuzeyinkızı aynen hocam resmen öyle duydum :))
-
arkadaslar geriye kalan zamanda insan hakları ve demokratikleşme çalısmk ıstıyorum fakat elımde hıc kaynak yok. pdf soru vs yardımcı olur musunuz.
-
kısa cok detaya inmeyen ana hatlarıyla insn hakları ve demokratiklesme notları olan varsa dua ederim
-
Dostlar elinde idari teşkilat yapısı notu olan yok mu ya da değişikliklerle ilgili ?
-
Dostlar 65 net şimdi 65 puan mı ediyor birisi sunu açıklar mı @can-mavi @Aslan-Reyiz @paretowilffredo
-
İzmirden Ankara’ya sınava gidecekler varsa yol masrafına ortak olabilirim ( bir nevi bla bla )
-
@idealistbiri açıklamaya göre öyle ediyor , tabi ham puan olarak , sonra da standart sapma ekle iyi ve nihai puan belirleniyor
-
@optimumblue3, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İzmirden Ankara’ya sınava gidecekler varsa yol masrafına ortak olabilirim ( bir nevi bla bla )
Bla bla car'da o gün bol bol sinav yolcusu olur zaten hocam. Kolayca bulursunuz. Ama önemli olan calismis adamin arabasina binmek
-
@optimumblue3, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hocam bulursan bana da haber ver :))
-
@k-k 4 yanlışın bir doğruyu götürdüğünü ve 60 değilde 100 kişinin alındığınıda hesap edersek 71 in biraz daha altına iner 67-68 bandında olur benim tahmince
-
67 net+standart sapma ile 73-74 puan ile kapatır diye düşünüyorum.Sınav kolay olursa 76-77 puanıda bulabilir.
-
@conmaynard bence 75 netin altını görmez
-
@istihbarat_mia sınavın zorluğuna göre değişebilir ancak ben de aynen böyle düşünüyorum.
-
Bu kitap yazan zatlar bu işin vebal gerektiren bir iş olduğunu fark etmeli. Burada o kitapda doğruluğuna inanarak sınavda yapılan 1 yanlış sadece 1 soru ile mülakat dışına itebilir insanları. Hiç kimse bu işleri 'aa mevzuat değişti yazık çocuklara hemen kitabı düzenleyelim' deyip Allah rızası için yapmıyor. O yüzden burada kitap yazarlarını savunanları hayretle okuyorum. Facebook'ta bakıyorum hocam da hocam. Ne hocası ya adamların tek dertleri ticari kaygı olmuş. Gerçi daha öncesinde de 3 cümle değiştirip 'yeni baskı' adı altında pazarlayan insanlardan ne bekliyorsak...
-
Dün bir arkadaşıma kaymakamlık 75'ten aşağı kapatmazmış stres oldum dedim. Nasıl lan sınava girdin mi dedi. Yok ama forumda öyle diyorlar dedim baya güldük Biraz erken değil mi sizce de?
-
Bugün saat 2 gibi sınav giriş doküman bölümü açılabilir.
-
@murky taban 72-73 puan olur net bölümüne bakarsanız tahminimce 66-67 net mülakata bırakır.