GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Keynesssss boguluyorummmmm bana birşeyler oluyooorrr
-
Bu platform hızla haklıların kaybedeceği bir platforma evrilmekte. Bir kaç kaba saba adam yüzünden ! şu platformdan nefret eder hale geldim.
Geçen gün de Alican hocaya, yazdıklarının kendisi ile çeliştiğini söyledim diye; beni anlamak istememekle itham ederek susturacağını düşündü ama susmadım, Alican hoca ise çevir kazı yanmasın yaptı. Bugün de benzer şeyler yaşadım.
Şu andan itibaren bir süre bu platform ile ilişkimi kesiyorum herkese kendi doğruları ile mutluluklar diliyorum. “Körler, sağırlar birbirini ağırlar” şeklinde devam etsin bu düzen, boşveriyorum artık.
Anlaşmakta, anlatmakta, anlamamakta! sıkıntı yaşadığımız arkadaşlara da saygılar, sürçü lisan ettiysem affola.
-
@2iki hocam size kimse kaba saba davranmadı bir şeyi bilmemek ayıp değil hepimiz her gün bir şeyler öğreniyoruz ancak siz çok kapalısınız bu konuda anlaşılan ve burada demagoji yapmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz kimse sizi aşağılamadı sus demedi ama farklı kafa yapısındasınız size hayatta başarılar.
-
O onu demis bu bunu demis, o kitapta soyle yaziyormusta bu kitap aksini soyluyormus ama videodada boyle boyle diyormus.. Arkadaslar sakin olun kimse kimseye hakaret etmesin. Soylenenler cok olur ama dogru 1 tane. Bunuda gib sonuclari aciklamadn bilemicez.
Bosuna kalp kiriyorsunuz. -
@2iki beni yanlış anlama ama sende benim dediğim doğru diye ısrarla konuşacam susmayacam demişsin bu tutum yanlış değil mi. Tepki gösterdiğin arkadaşlar savunduklarını akademisyenlerin yazdığı kaynakla kanıtlamaya çalışmış. Sen sadece video diyorsun. Sende kaynak getir hep beraber hangisi doğru karar verelim
-
@baybatur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@2iki bak dostum ben sana terbiyesiz demedim bu bir. Saygısızlık yapıyoruz dedim senin adını bile etiketlemedim bu iki. Ayrıca Alican hocaya sen celisiyorsun cevap şu olmalı diyecek kadar senin gözlerin gitmiş. O yüzden seni kendi tabirinle kendi terbiyesizliginle başbaşa bırakıyorum.
-
@bybredd hopp ne oldu reyiz közün mü bitti
-
Şimdi kira sorusuna Alican hoca ne diyor?
-
@jkeynes suriyeee kötüüü Aydın guzzzeeeel iş vaaar para varrrr nargileee vaaaaaarr
-
İçerik düzenlenmiştir.
-
@sinan-taylan alican hoca 649/480 dedi.(konuştukları konu farklı aylık düzenlenirse diye bi konu üzerinde ısrar etmişti iki adlı kullanıcı alican hoca ise orda bi hata olduğunu kabul edip düzeltti onu karıştırma pampa) ama iki adlı arkadaş ise 2 farklı muhasebe hocasıyla ( fatih dalkıran ve hüseyin bingöl )konuştu 380/480 olması gerektiğini söylediler yetmezmiş gibi dün ilhan kılıç hoca da 380/480 nin daha doğru olduğunu söyledi ortalık yangın yeri yani bence de 380/480 doğrudur.
-
@bybredd pampa sen sakin ol ya sana her türlü gelir aydın şş
-
@2iki insanı, sen yine haklı çıkacaksın hocam
-
@jkeynes 380-480 yapıp yanlış saydım umutlandırmayın beni:D
-
@jkeynes ilhan hoca cevap 649 diye açıklama yaptı. ama dedi ki kurum 380-480 olarak kabul edebilir.
-
Ilhan hoca diyor ki
Normalde aylık/yıllık demediği için sorunun 2 cevabı oluyor soru iptal edilmeli
Bakalım gib neyi kabul edecek -
@james-buchanan geçen konuşma aynen böyle birader ilhan kılıç hocanın “Berke Özefil ben 15 yıllık maliye geçmişime dayanarak ve arkadaşların söylediği soruya 380 ve 480
Alacaklı derim ve cevap da budur” dediği budur -
@i̇lanbekleyenbiri bana göre gib sen bunu bilançoda mı gelir tablosunda mı kaydedeceksin hadi bakalım diyor soruda ben iptal edileceğini sanmam cevabı 380/480 alması yüksel ihtimal
-
@jkeynes hocam siz doğru yapmış olun derdim o değil. ispat peşinde değilim. screenshot var ama yüklemeyeceğim.
-
@james-buchanan reyiz senin gördüğünü bende görüyorum ki hoca şunu diyor ben sınavda olsam 380/480 işaretlerdim ama 649da yanlış değil çift cevaptan iptal olabilir diyor.