MHUY 2018 ETKİNLİK
-
Dostlar uyumuş kalmışım ben durum nedir?
-
@fernando-reges en son 106 twıttı
-
@karar Neyse hocam böyle böyle artacak bir başlangıç yaptık ya o da güzel
-
@karar 150 ye yakın kişi katıldı 700-800 arası tweet atıldı
-
@köyün-ağası 37 dk öncesi evet inşlh sesimizi duyarlar
-
Arkadaşlar katılan ve katılmak isteyip de katılamayan arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu etkinliğin amacı TT olmak değildi. ( Tabi olsak ama...)3 yıldır gelmeyen ve yakın dönemde gelmesi için önünde engel olmayan ender kadrolardan birisi MHUY . Amaç hatırlatmaktı ve seçim yaklaşırken etkinlikler için hareketlenmek ti. Keza SGK da aynı şekilde.
Yarın aynı saatte (20:00 'da ) etkinliğe devam edeceğiz destekleriniz artarak devam etsin.
Sizlerden ricam tanıdık facebook gurup yöneticilerinin desteğini almaya çalışın.
Farklı önerileriniz varsa onu da yapabiliriz. -
@mhd haftanın hergünü 20.00 da tweet atın bence
-
#1000malihizmetuzmanyardımcısı Tt olmuş 16. Sırada 2700 twit atılmış @mhd
-
#1000malihizmetuzmanyardımcısı Tag 2800 twitle gündeme girdi. Kalan gücümüzle biraz daha twit atalım arkadaşlar
-
Arkadaşlar yüklenin gündemdeyiz.
-
Harika dostlar devam edelim bir yandan da face'de yayalım takviye için
-
Arkadaşlar devam edelim ..Herkes devam etsin o ilan geleecekk
-
Ya inşallah gelir sırf bu etkinlikler için açtım biraz daha duyuralım sesimizi
-
Tag satın almadan tt olmayı başardık arkadaşlar 11. sıraya kadar gelmişiz bravo bize iyi etkinlik oldu
-
DUYURU : Bugün Saat 20:00 da MHUY ILA İÇİN etkinlik yapılacak. Katılım giderek artarsa her gün yapmayı planlıyoruz.
-
3200 tweetle TT olundu.bu akşam da var.çok iyi bence
-
Artık ara vermeden hergün yapılmalı etkinlik. Devamlılık önemli diye düşünüyorum
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
Artık ara vermeden hergün yapılmalı etkinlik. Devamlılık önemli diye düşünüyorum
Entry nick uyumu
-
DUYURU: SAAT 20:00 DA MHUY ILANI İÇİN 2. ETKİNLİK YAPILACAKTIR
FACEBOOK TWİTTER DA DUYRALIM. TWİTTER ATARKEN MALIYE BAKANINI MILLETVEKILLERINI ETIKETLEMEYI UNUTMAYALIM
-
@mhd bu etkinliğe katılım çokaraya mülakatları da sıkıştırsaydık keşke