2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Merhaba dostlar yeniden. İlana dair bir kaç konuyu toparlayalım.
Üç unvan için 3 ayrı sınav yapılacak bunlardan BDDK Uzman Yardımcılığı'nda Bankacılık alanı ile diğer iki unvanı İİBF'lilerin başvurabileceği sınavlar.
Murakıp Yardımcılığı sınavı 22 ve 23 Aralık 2018 de iki gün olarak diğer iki sınav ise 22 Aralıkta tek gün olarak ve Klasik usülde yapılacak.
Sadece TEK sınava başvuru hakkınız var. Üçüne de başvurayım hangisi gelirse girerim diye düsünmeyin o yüzden.
Sınava dair detaylar ile kaynak önerilerimiz, çalışma yeri maaş gibi konular ve mesleğe dair diğer detaylar ilk mesajda tanıtım yazımızda mevcut.
Kaçla kapatır konusu bu ilanda hep yanıltıcı tahminlere yol açar. 3 unvan var her biri için birden fazla puan türü var. Tercihlerin ne yönde sapacağını kestirmek kolay değil.
En prestijli unvan Murakıplık. Ancak sınavından bir kaçma söz konusu lakin o sınavı geçince sizi Kurumda bekleyen en iyi meslek bu. Ikisini teraziye koyuo tercihinizi yapın.
Ikincil olarak Bankacılık Uzmanlıgı gelir. Banka alaninda çalışan Uzmanlardır.
Son aşamada da daha çok birim işleri ile meşgul olan BDDK Uzmanlıği gelir. Birimlerde görev alırlar ve o birimin işlerini yaparlar.
Sayı sıra gelmeme riskinde en önemli değişken muhakkak ki. Kesin olmamakla birlikte riskin tek somut göstergesi alım sayıları.
Hepinize tekrar hayırlı olsun dostlar. Allah yardımcınız olsun.
@öğrenci
-
Murakıplık 85 puana iner mi?
-
Hem sınavın klasik olması hem de yabancı dil çevirisinden mütevellit BDDK Uzman Yardımcılığı'na p42 85.97 diğer iki unvana p22 84.1 puanla başvurmayacağım.Başvuracak arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
@paretowilfredo Teşekkür ettim hocam gözden kaçırmışım.
-
İşletme çalışabileceğimiz bir kaynak paylaşılırsa çok büyük dua alırsınız.
-
@zapo açıköğretim işletme hocam mb nin sınavına da oradan çalışıp iyi puan arkadaşlarım var
-
Sınav İstanbul'da tam olarak Nerede?
-
Murakip, bddk uzman yardimciligi, bankacilik uzman yardimciligi arasindaki farklar nelerdir? Bilen paylasirsa iyi olur. Maas durumlari, sinav durumlari, prestij durumlari
-
@hgrotius iner hocam
-
tüm kadroları için görev yeri İstanbul mu. Murakıplık , bddk uzmanlığı arasında görev yeri farkı var mıdır. Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi.
-
@paretowilfredo sağolun hocam..
-
-
hem idari yargı hemde bddk'ya çalışan var mı?
-
BİLİŞİM ALANINDA ÇIKMIŞ SORULAR ELİNCE OLAN VARMI ACABA
-
yazılı sınav klasik mi oluyor.
-
-
@paretowilfredo hocam lojman veriyolar mı ya da buna benzer yardımlar oluyo mu?
-
@roadrunner Teşekkürler dostum.
-
@elinor-ostrom teşekkür ederimm
-
@872 murakıp yardımcılığına başvurmak istiyorum, hangi bölüme başvurmuştu ablanız?