YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@hahamas site kasınca ilan gelmesi bir şehir efsanesidir. Doğru diyorsun. Ama sonuçlar açıklanmadan önce bazen sitede bir kasma oluyor.
-
Baya kasıyor ama beyler ya 5 den sonra açıklama mümkün mü ki 5 de paydos değil mi
-
@mehmetkvl çok kasıntı bir site
-
Arkadaşlar benim aldığım habere göre en geç bu ayın sonuna kadar açıklanacak insaalah
-
@bordo nerden hocam bilgi
-
Soruşturmalar yetişmediği için gecikme oluyor sanırım..
-
@aslan-reyiz hocam buradan bi arkadaş göreve başlatıldıktan sonra soruşturmaların devam edebileceğini söylemişti
-
@politics06 Öyle bir şey yanılmıyorsam kanunen mümkün değil. Güvenlik ve arşiv soruşturması tamamlanmış olma şartı getirildi 2016 yılında... O arkadaş 2016 öncesi uygulamayı söylemiş olabilir.
-
Az önce kurumu aradım, bugün açıklanma ihtimali var mı dedim, yok beklemeyin kesinlikle dediler. Umudum vardı ama artık pek kalmadı
-
Benim için 10-15 tarihleri arası önemliydi. Demek ki farklı tarihleri beklemek lazım. Hayırlısı olsun ne dediğim.
-
@politics06 o zaman buradan süreç tamamlandı listeler hazır, açıklanması için talimat bekliyoruz anlamını çıkarabilir miyiz ?
-
@politics06 bende aradım bilgi veremeyiz dediler size nasıl acaba böyle bişey söylediler
-
@mülkiyemüfettişi Hocam bana aynen yazdığımı dediler ben başka bi anlam çıkarsamıyorum
-
@gencbiraday Farklı kişilerdir belki hocam
-
@politics06 bugün saat 3.40 kadar umutluyum. Daha önceki aramalarda kurul toplanmadı diyorlardı. Ysk sitesinde dün bazı kararlar paylaşıldı yani dün kurul toplandı. Bunun temennisiyle bizim işi de aradan çıkarmışlardır diye düşünüyorum.
-
@mülkiyemüfettişi neden 15.40 hocam peki ozellikle
-
Bugünde kurul kararı ilanı var. Çok beklettiler arkadaş. Diğer sınavlara konsantre olamadım bir türlü.hakimlik sınavı boşa gitti resmen benim için.açıklayında yolumuza bakalım
-
@neyseoolur küsuratlı söyliyim de salladığım belli olmasın diye bence
-
çarşamba ve perşembe alınmış kurur kararları var. Kurul toplanmış. Lakin başkan gündeme aldı mı ya da gündeme alınacak ve yürütülecek halde güvenlik soruşturmaları tamamlandı mı bilemiyoruz. Bir yandan da bugün arayan kişiye bugün "kesinlikle" beklemeyin denilmiş.
Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum;
İmkanı olan delirsin arkadaşlar.
-
Ben saat 16.27 ye kadar bekliyorum arkadaşlar :))