İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
5 iş günü içinde açıklanacak diye bir yazı görmüştüm, haftaya cumaya kadar açıklanacak bu durumda.
-
En yüksek çeko kapatır çeko yüksek puanlılar işsiz
diğer alanlar çeko dan 1-2 puan aşağıda kapatır diğer alanların yüksek puanlılarının genelde bir işi var yani 90 ve üstü bandında olur bence tüm alanlar.
-
İktisat kaçla kapatır acaba puanım 90,38 branş sıralamam 138 pek umut yok gibi
-
Öngörüm alanlarda 92 ustu, belki 91 ustu de olabilir. Daha once bolum ayrimi olmadan da 92 civari kapatmisti.
-
@sbf1983 kamu ve maliye 93 ustu olabilir.
-
@nikmikyoq37 bu dediğiniz mümkün değil en düşük çeko kapatacak
-
@varolistan Sizin tahmininiz nedir hocam:)
-
@nikmikyoq37 sizin maliyeden haberiniz yok herhalde 94 puanim var ve brans sirlamam 29. Ve tabiki bana gelmeyecek
-
Şöyle de bi durum ama çekoda 91,40 civarı puanı olanın 2017 branş sıralaması 24 aynı puanın 2018 branş sıralaması 23.Her ne kadar çekocular yerleşmemiş olsa da diğer bölümlere göre aynı puanlarda sıralamaları çok düşük
-
@sbf1983 yapma be hocam 91 ile buna da giremeyeceğiz anlaşılan
-
2018 yılı p30 da kamu yönetimi branş sıralaması 9 ama 2017 yılında benden daha yüksek puanı puanı olup sıralamada daha geride olan adaylar var. Puanlar ön plana çıkacağı için evet 91 yetmeyecek gibi 92-93 ü görebiliriz
-
İyi akşamlar. Ben başvuru yaparken ÖSYM web üzerinden bilgileriniz getirilmedi. Lütfen kısa bir süre sonra deneyin uyarısı alıyorum bir saattir falan aynı uyarıyı alan varsa nasıl başvuru yaptınız ben nasıl yapabilirim
-
@serhats 89-90 en fazla bence
-
@varolistan çeko 2018 branş sıralaması 39 olan bir arkadaşın puanı 88.6. Tahmininiz mantıklıdır hocam bence
-
@yatko bende de aynı hatayı veriyor hocam siz yapabildinizmi başvurunuzu
-
@westakin hala aynı uyarıyı alıyorum. Numarada yok arayamadim. Mail attım dönüşte yok
-
@yatko bende de durum aynı. Insallah 12ye kadar düzelir
-
@westakin inşallah yoksa saçma sapan bir durum olur
-
@yatko Aynen. Ben de mülakat sonucum açıklanırsa diye son güne bıraktım. Kimse mağdur olmasın diye ben magdur olmam inşallah
-
@serhats hocam dogrudur ben isletme mezunuyum p40 im 96.5 siralama 2, p40 da ceko harici yuksek puan alanlar vardir benim gibi. Ceko calismadim ama iskur personeliydim sirf kurum bilgisiyle yaptim. Simdi de sgk dayim. Artik hayatimi calisma mezuatina adadim kacis yok bana 10 seneyi astik kamuda.