BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Kurumu bende aradım şimdi bi gelişme var mı diye malesef yok dedi. Bekleyen arkadaşlar sık sık ararsak belki bu hafta açıklanmasını sağlarız. Herkes bir kez arasa yeter aslında
-
Bin defada arasanız fayda etmez. İnsanları mülakata çağırıp, mülakattan sonra aylarca bekletip sonra alımı iptal ettiklerini gördüm. Sınav yapıp mülakat tarihlerini açıklamadan önce güvenlik soruşturması yapıp aylarca mülakat tarihlerini açıklamadıklarını, güvenlik soruşturması bitmeyince de mecbur kalıp mülakat tarihini açıkladıklarını mülakatlardan sonrada insanları 3 ay bekletip sonuçları açıkladıklarını gördüm. BOTAŞ'ı gözünüzde çok büyütmeyin dışarıdan "şekli" bir kurumsallık görüntüsü çiziyorlar. Allaha emanet yürüyor bu tür işler.
-
Mülakata gireli 80 gün oldu ama hala bir sonuç yok beklemekten her gün deli gibi aramaktan helak olduk yahu
-
@unikara11 biz 100 günü devirdik
-
bu gün açıklanır mı acaba ..
-
Bu kadar uzaması acaba gerçekten gerekli miydi. Açıklayın olumlu olumsuz bilelim
-
Yirmisi gibi açıklanacak denmişti bana ben de burda paylaşmıştım açıklanmadı bir beklenti oluşturdumsa özür diliyorum herkesten bende bekliyorum
-
Arkadaşlar açıklarlarsa 17.00, 17.30 gibi açıklıyorlar. Ben bu kuruma defalarca başvurdum. Az çok ne yapacaklarını tahmin edebiliyorum.
-
@jnsrtp desenize bugün için son yarım saat
-
''Yaz döneminde staj yapmaya hak kazanan öğrencilerin listesi ''! uzun bir süre bu cümleyi unutmayacağım sanırım!
-
@nagehanggce vallahi aynı ben açıyorum siteyi yaz dönemi... Görüyorum kapatıyorum direk
-
Her gün o yazıyı okumaktan bıktım valla
-
Bu haftada bitti. Her hafta aynı ümit her hafta boş çıkması
-
@akademili, içinde söyledi: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Sevgili arkadaşlar, başka bir kurumu kazandığım için Botaş dan feragat ettim.Bugün kurumdan aradılar ; feragat konusunda kararınız kesin mi diye.Bende kesin olduğunu ilettim ve ne zaman açıklanacağını sordum.Bugün açıklamayı düşündüklerini söyledi.Bilginize olsun ve herkes için hayırlısı olsun.
bildirim gelenlerden özür dileyerek. şu girişten sonra bile 1 ay geçti. artık açıklansa da yolumuza baksak
-
@dogacan heyecanlandırdın dostum ama çok haklısın
-
Dayanamadım kurumu aradım yine dedim 3 aydır bekliyoruz sonuçlar ne zaman açıklanacak 6 ay bekleyenler var diyor. Ne kadar saçma işler ya Allah bize sabır versin
-
Yeni bende aradım,belirli herhangi bir tarih zaman yok. Duyuruları takip edin. Açıklamasınında bulundu. Allah sabır versin.
-
Şaka gibi. Allah herkese sabır versin. Herkesin bi hayatı var. Bir çok şeyi erteliyoruz bu uzayan işler yüzünden. Bu kadar zor olmasa gerek..
-
@keynesyenadamm evliliğimi erteliyorum ya kaç aydır. Bir memur devlet işçisi olacağım diye
-
Sevgili Botaş kurumu mülakatları açıklamanız niye bu kadar uzun sürdü. Geçen sene çok daha makul bir sürede açıklanmış. Bu sene hedeflerimden biri de alanımda daha iyi net yaparak kurumunuza yerleşebilmek. Ama her gün başlıktan gelen bildirimleri okuyorum üzülüyorum. İnsanları çok fazla mağdur ettiniz. Belki insan kaynaklarınızdan birisi okur da burayı insafa gelirsiniz. Mülakat sonuçlarını bekleyen arkadaşlar umarım hepiniz kazanırsınız