• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi içinde mi eşdeğerlik belgesi istiyorlar? Yuh artık! İlan gelirse mi gönderilecek bu eşdeğer belgesi?
-
konuyu değiştirmek istedim bu temsil yayinlarindan recep ozceylan bi mevzuat kitabi cikarmis hemen hemen bi vok mevzuati iki ciltlik kitap olarak toplamis siz ne dersiniz?
-
@kaymakamadayligi adlı instagram sayfasının paylaştığı dilekçe örneği
-
@cengizhanb inceleme fırsatı bulabildiniz mi hocam
-
Yök e gönderilecek dilekçe için 150₺ ücretten falan bahsediliyor böyle bi şey var mı ?
-
Komple iibf çıkarsınlar rahatlayalım hepimiz , eklesinler psikoloji,sosyoloji,tarih,coğrafya .....
Durduk yere icat çıkartıyorlar hangi kurnazın aklına geliyor bunlar anlamıyorum. SBKY olan arkadaşlar napacaklar duruma göre bende hareket edeyim mağdur olmayalım. -
@semihylc ÖNEMLİ: ALLAH rızası için okuyun ve hepbirlikte bişeyler yapalım arkadaşlar, resmi gazetede siyaset bilimi,kamu yönetimi dendiği için biz şuan bu stresi yaşıyoruz yani bir virgül hatası(ki öyle olduğunu umuyorum) siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü zaten bu ikisinin harmanı adı üstünde.Hayatında hukuk görmemiş mahalli idareler görmemiş psikoloji vb. okuyan kişiler eşdeğerlik belgesi almıycakta biz alıcaz öylemi bunda ya bi art niyet var yada çok bariz bi hata yapılmış kaldıki geçen sene kaymakamlık sınavını kazanıp aday olanların çoğu sbky mezunu ben burda iibf okuyan çekocu kardeşlerimide haklarını aramaları için davet ediyorum bu iş eğer BİRLİK OLUR TOPLU Bİ ŞEKİLDE sesimizi duyurursak düzeltilir(tıpkı geçen seneki 5 yıl memur olma şartı gibi) ayrıca bu sayfadaki @amirim @can-mavi @brunomars gibi bizim için elinden geleni yapan tüm kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim ve @Tardukağan a burda önemli olan seslerimizi birleştirip bakanlığın bilgisinin olmasını sağlamak
içişleri bakanlığına ve cumhurbaşkanlığına ve hatta medyaya bunu duyuralım EĞER BİRLİK OLURSAK bu hata kısa sürede düzeltiliceğinden eminim
-
@amirim ÖNEMLİ: ALLAH rızası için okuyun ve hepbirlikte bişeyler yapalım arkadaşlar, resmi gazetede siyaset bilimi,kamu yönetimi dendiği için biz şuan bu stresi yaşıyoruz yani bir virgül hatası(ki öyle olduğunu umuyorum) siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü zaten bu ikisinin harmanı adı üstünde.Hayatında hukuk görmemiş mahalli idareler görmemiş psikoloji vb. okuyan kişiler eşdeğerlik belgesi almıycakta biz alıcaz öylemi bunda ya bi art niyet var yada çok bariz bi hata yapılmış kaldıki geçen sene kaymakamlık sınavını kazanıp aday olanların çoğu sbky mezunu ben burda iibf okuyan çekocu kardeşlerimide haklarını aramaları için davet ediyorum bu iş eğer BİRLİK OLUR TOPLU Bİ ŞEKİLDE sesimizi duyurursak düzeltilir(tıpkı geçen seneki 5 yıl memur olma şartı gibi) ayrıca bu sayfadaki @amirim @can-mavi @brunomars gibi bizim için elinden geleni yapan tüm kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim ve @Tardukağan a burda önemli olan seslerimizi birleştirip bakanlığın bilgisinin olmasını sağlamak
içişleri bakanlığına ve cumhurbaşkanlığına ve hatta medyaya bunu duyuralım EĞER BİRLİK OLURSAK bu hata kısa sürede düzeltiliceğinden eminim
-
@brunomars ÖNEMLİ: ALLAH rızası için okuyun ve hepbirlikte bişeyler yapalım arkadaşlar, resmi gazetede siyaset bilimi,kamu yönetimi dendiği için biz şuan bu stresi yaşıyoruz yani bir virgül hatası(ki öyle olduğunu umuyorum) siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü zaten bu ikisinin harmanı adı üstünde.Hayatında hukuk görmemiş mahalli idareler görmemiş psikoloji vb. okuyan kişiler eşdeğerlik belgesi almıycakta biz alıcaz öylemi bunda ya bi art niyet var yada çok bariz bi hata yapılmış kaldıki geçen sene kaymakamlık sınavını kazanıp aday olanların çoğu sbky mezunu ben burda iibf okuyan çekocu kardeşlerimide haklarını aramaları için davet ediyorum bu iş eğer BİRLİK OLUR TOPLU Bİ ŞEKİLDE sesimizi duyurursak düzeltilir(tıpkı geçen seneki 5 yıl memur olma şartı gibi) ayrıca bu sayfadaki @amirim @can-mavi @brunomars gibi bizim için elinden geleni yapan tüm kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim ve @Tardukağan a burda önemli olan seslerimizi birleştirip bakanlığın bilgisinin olmasını sağlamak
-
@can-mavi ÖNEMLİ: ALLAH rızası için okuyun ve hepbirlikte bişeyler yapalım arkadaşlar, resmi gazetede siyaset bilimi,kamu yönetimi dendiği için biz şuan bu stresi yaşıyoruz yani bir virgül hatası(ki öyle olduğunu umuyorum) siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü zaten bu ikisinin harmanı adı üstünde.Hayatında hukuk görmemiş mahalli idareler görmemiş psikoloji vb. okuyan kişiler eşdeğerlik belgesi almıycakta biz alıcaz öylemi bunda ya bi art niyet var yada çok bariz bi hata yapılmış kaldıki geçen sene kaymakamlık sınavını kazanıp aday olanların çoğu sbky mezunu ben burda iibf okuyan çekocu kardeşlerimide haklarını aramaları için davet ediyorum bu iş eğer BİRLİK OLUR TOPLU Bİ ŞEKİLDE sesimizi duyurursak düzeltilir(tıpkı geçen seneki 5 yıl memur olma şartı gibi) ayrıca bu sayfadaki @amirim @can-mavi @brunomars gibi bizim için elinden geleni yapan tüm kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim ve @Tardukağan a burda önemli olan seslerimizi birleştirip bakanlığın bilgisinin olmasını sağlamak
-
biraz da şuna kafa yoralım:
kaymakam adaylığı mülakatının objektif kriterleri var mıdır?
bu mesleğe kabul edilmek için hangi şartlar aranıyor.
mülakata giriyoruz, her soruyu kitabi ifadeleriyle yanıtlıyoruz.
devletin taşra yönetimini emanet edebileceği insanlarız,
muzır oluşumlarla bağımız ya da güvenlik yönünden sakıncamız yok,
ama gelin görün ki listeler açıklanıyor ve biz o listede yokuz.
bu soruları aydınlatmadan benim bu sınava çalışmak hiç aklıma yatmıyor. -
@amd66 doğru diyorsun kardeşim, cimer üzerinden bakanlığa ulaşılabilir ve gerekli açıklama yapılabilir, cimer ile başlayalım, bugün 3-4 kişi (fazlası degil) cimer e yazıp mağduriyeti dile getirelim
-
@amd66 hocam bir an once eşdeğer belgesi için dilekçenizi yazın siz
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bize müstehak. Dün birlik olalım sesimizi duyuralım dedim bakana yazalım dedim kimseden ses çıkmadı. Biri çıktı yanlış yazmışsın dedi. Maksat sesimizi duyurmak. Bir daha söylüyorum içişleri bakanlığı sitesinde bakana mesaj bölümü var ordan yazmamız daha iyi olur sonuçta yönetmelik değişti. Bakanlık bunu tek başına yine yönetmeliği değiştirerek halledilebilir.
-
gruplarda dilekçe örneği diye insanlar yalvarır oldu. kaymakam aday aday dilekçe yazmaktan aciz. dilekçe yazmayı bilmiyor. sınavda keske bır sayfa dilekçe yazın deseler herhalde 10 bın kısı elenırdı
-
@bekir Hocam bir sakin ol gözünü seveyim bir yandan haklısın ama bir yandan da haksız. şu manada söylüyorum zaten bu olaya kişisel olarak tepkimizi cimer'e, bakanlığa vs. gerekli yerlere yazarak gösteriyoruz. ben şahsen yazdım keza bazı arkadaşlarım da gönderdi. burada okuyoruz bak bazı arkadaşlar giderek bilgi alıyor, kimisi arıyor bilgi alıyor. kişisel anlamda bir çaba var kısmen de olsa. kolektif bir hareketimiz yok ama onda sana katılıyorum. ama hiçbir şey yapmıyor da değiliz kısacası. naçizane ben böyle düşünüyorum.
-
@dukeofcambridge kardeşim ilgin için teşekkür ederim. Ancak bu bi kaç kişinin bireysel çabasıyla olmaz. Sözüm çaba gösterenlere değil. Bu konunun muhatabı bu grupta yer alanlar değil burda sürekli aynı şeyleri konuşarak bi sonuca varamayız bunu demek istiyorum
-
@cansarı hic inceleyemedim ama butun mevzuatlari toplamis iki cilt de aslinda alinabilir bi fikir sorayim dedim
-
@cengizhanb hocam mevzuat ta değişiklikler olduğu an çöp olur bende baktım çıktı almak çizmek mantikli
-
@cansarı su konjonktur de hangi mevzuat cop olacak yani zannetmiyorum bu kanunlar temel kanunlar su onumuzde ki sinava kadar bi degisiklik yapilacagini dusunmuyorum