2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yeni ilan geldi sandım bir anda sayfa açılınca
-
@strtmn yaşanmışlık diyelim . eyvallah
-
2019 kpss öncesi yeni bir alım olur mu acaba yoksa sınav sonrasına mı kalır?2018 puanı ile başvuracağım tek kurumdu büyük bir umutla bekliyorum:)
-
@kaymakamiye pareto üstadı bekleyeceğiz
-
İnşallah gelir
-
Hadi inşallah
-
Yürüyüşte kimse yok, sus payı alınmış resmen. Bİz daha çok bekleriz gibi yeni ilanı...
-
@delimisali kaç kişi vardı kardeş totalde
-
@delimisali kimse oralı olmamış. İçimden geçenleri içimden saydım ve ayrıldım. Böyle devam ederse oraya giden bir kaç kişi bile gitmeyecek artık. Kabaca olacak ama elalemin salağı biz miyiz de kendi hakkımızı da geçip 400 bin iibflinin hakkını arayalım? Böyle herkes birbirine yıkılmaya devam etsin. Çok iyiyiz.
-
Murat hocanın instagramından bakın canlı yayın yapmış toplasan 30 kişi var ya da Yok görünüyor.
Her dersaneden bir tane sınıf götürseler bile ses getirirdi ama kimse gitmemiş ya :((( -
@mehmetkvl bende Ankara'dan uzaktayım gidemedim ama fotoğraflardan gördüğüm 30 kişi civarında, rezillik.
-
@mbguy aynen öyle bu ne vurdum duymazlık hakediyoruz başka bir şey diyemiyorum
-
@strtmn valla hocam bi anda yıkım yaşadım ya sağolasın
İnşallah kısa sürede gelir yeni guy alımı da -
Eylül-Ekim gibi gelir diye düşünüyorum. Umarım çok daha erken gelir
-
@baelish 2019 kpss öncesi gelirse mükemmel olur
-
Böyle ayrı bir başlık açılmasının uygun olmadığını karışıklığa sebep olduğunu düşünüyorum @pareto_wilfredo
-
Seçim sonrası büyük bir sisler bulvarı bence,
Sisler bulvarına akşam çökmüştü,
Bizim üzerimize çoktan çökmüştü.Bekleyelim, napalım...
-
@paretowilfredo hocam,hazineden seçim öncesi mhuy veya yeni guy alımı gelir mi?Çok mu iyimser düşünüyorum
-
@pepe35 guy bence gelir hocam haziran gibi falan
-
Kpss öncesi gelsin buralar bayram yerine dönsün inşallah çok mağdur olduk 2018 puanlılar olarak