2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
72 puan 8000 kusurlerdeyim ama bu sıralamanında olası guy ilanında yanıltıcı olacağı aşikar gecen seneden giripte 72 bandında puan alan arkadaşlar yaklaşık sırasını yazabilirse çok sevinirim herkese iyi çalışmalar dileeim en kısa sürede ilan gelir insallah
-
-
@toroskaplan benim geçen sene ki puanım 72 sırlamam 13200
-
@Tükendikagrubu Dostum söylediğim gibi, Kurum içi konusunda son durum da toplu sözleşme ile netleşti. Bazı hükümler, önlisanslıların katılması gibi hükümler sözleşme kapsamı dışında kaldı. Bu durumda artık Kurum içi için de aslında yapılması dönemine gelmiş bulunuyoruz. Onlar bastırıyor dediğim gibi. Bunu öncelemek bizim talepkârlığımızla doğrudan bağlantılı. Alım için görünen tek somut pürüz bu durum. Bunu aşmanın yolu da @fridakahlo dostumun dile getirdiği birlik olmak hususu.
Ancak şunu söyleyeyim, bu konuda ciddi bir umutsuzluk hakim bende açıkçası. Bir kaç gündür belli konularda bilgi almak, soruşturma yapmak için Facebook gruplarında bulundum. Bu bulunma hali beni bile olumsuz etkiledi dostlar. Öyle negatif bir hava var ki. Yani adam/kadın 90 puanını paylaşmış, diğer arkadaşlara da motivasyon olması adına çalışma şeklini paylaşmış. Altına gelen mesajlar,
-Alım mı var ki, neye seviniyosun?
-Arkadaşlar bu yüksek puanlılara aldanmayın, gözünüzü boyuyor. A grubu bitti. Boşuna uğraşmayın.
-Torpil var, torpiliniz yoksa hiç sınava girmeyin. Bu puanla torpilin yoksa senden bir şey olmaz.
vs. vs. vs.Peki gruplardaki bir diğer tablo ne?
Etkinlik denince, kalkın bi bakanlığa gidelim istişare edelin denince dut yemiş bülbül olan az evvel bahsettiğim uzun uzun olumsuz yorumlarını yazan arkadaşlar, hooop bir kitap çekilişi altına DERSANENİN KRALI A AKADEMİ, 8F AKADEMİ İLE BAŞARIRSINIZ, ŞU KİTAP ALEMİN KRALI diye kendilerini komik duruma düşüren katılım iletileri atıyorlar.
Her gün şikayet ediyorlar ama puanlarını yükseltmek için hiçbir şey yapmıyorlar. Kurumlar YDS istiyor diye Kurumlara saydırıyorlar ama kendileri YDS'den puan almak için hiçbir şey yapmıyorlar. Kendileri yapmadığı gibi yapmış olanları da aşağı çekmekle, onların moralini bozmakla meşgul oluyorlar. Tıpkı etkinlik yapmak, bir şeyler elde etmek için mücadele etmek isteyenleri durdurmak için ya da yollarına taş koymak için ellerinden geleni artlarına koymadıkları gibi.Sosyal medya özellikle bir çok facebook grubundaki kült tipler gerçekten bu süreçlerin kanserli hücreleri. Bunlar malesef herkesin motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Bunlara dur diyen de yok malesef. Umudu popülizm olarak algılıyorlar. Ama kara popülizm yaptıklarını da gayet iyi biliyorlar. İçlerinde iyi puanlı olup bir kaç kişiyi yarıştan soğutsam kârdır diye düşünenler olduğundan da adım kadar eminim. Geri kalanı da malesef hiçbir zaman gerçekten emek vermemiş, belli puan baremine saplanmış arkadaşlar.
Kurum içi koparılırken ki memur motivasyonunu malesef ki örnek almamız lazım bu konuda. Batı emek hırsızı olsa da iyi yanlarını almak gerek Bizim de hedefe kitlenmiş vaziyette bir şeyler yapmamız gerek. Bunun yollarını açacak çok konuya dostlarımızla kafa yorduk inanın. Bu kitle ile yola çıkılacağından emin olsaydım, sizleri tenzih ederek söylüyorum, bambaşka organizasyonları teşekkül ettirebilirdik. Ancak gerçekten bu zor. Bu nedenle sizler gibi çabalayacak dostlar ile etkin olmaya çalışmaya devam edeceğiz.
İnşallah bol alımlı ve az oyalamalı bir sene olur dostlar. Bunun için biz de elimizden geleni yapmaya, süreçlerde faal olmaya devam edeceğiz.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. -
@paretowilfredo pareto üstadın bu yazısından sonra hala oturmaya mı niyetlisiniz sessizce dostlar gördüğünüz duyduğunuz gb hersey bizim adımlarımıza bağlı o halde son kez soruyrm arkadaşlar ben yazmaktan bıkmadım umarım siz seyirci kalmaktan bıkmışsınızdır. 8 Ekim günü @Hayaller71 , @smyy-drms, @cemalicoşan, @botan01 , @dalisalvador dısında ankarada olup ya da yakın olup gitme imkanı olup daha köklü çözümler adına derdini anlatmak isteyen var mı? Bu etkinliği basarabilirsek ve derdimizi anlatabilirsek Önümüzdeki hafta tt olma adına para toplayalm adımlar atalım diyrm lakin suan en önemlisi meclise gidip derdimizi anlatmak evet yok mu giden gel vatandas moduna gecirmeyn beni lütfen yok mu giden emeğine saygısı olan baska insanlar????
-
@İibf keşke ankarada olsam her türlü etkinliğe katılırdım. Ankarada olan arkadaşlar lütfen elinizi taşın altına koyun ve biraz duyarlı olun. Hiçbirşey kaybetmezsiniz aksine birşeyler kazanabilirsiniz ve bizlere kazandırabilirsiniz.
-
@İibf olduğu kadar kardeşim en kötü bu ekip bişeyler yapalım
-
@Hayaller71 zaten ne söylersen almayan bi kesime ne söylesen faydasız ya gercekten forumda Ankara dısı var hep ya da bilmyrm garip hayırlısı hocam
-
@İibf Birkaç ay önce de biz aynı şeyleri söylüyorduk. Yalnız başımıza birkaç arkadaş çırpındık durduk. Kimse yanımızda olmadığında da olanlarla devam ettik yola
-
Bende ankarada olsam kesinlikle gelirdim. Gidecek arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim
-
@fuzuli teşekkür ederim hocam...
-
@akncıı Yalnz ben 4 senedir buradayım hocam her para toplamada her etkinlikte ama hala kosturuyrm çünkü durunca da bişi olmuyo
-
@akncıı üstelik kime küsüyoruz neye küsüyoruz anlamıs değilim yaptığımız da yapmadığımız da kendimize hocam sizin için demiyorum yanlıs anlamayın lütfen ama bazen görüyrm trip atyrlar yapmıcam etmicem deyince noluyo al seni atadm çektiğin yeter mi diyorlar o yüzden ben hala çabalıyorum ha olur olmaz kısmet Rabbim bilir ama elimzden geleni yapalım ki bi gun olmasa bi gun duyulur sesimz bize bize olmasa gelecek olanlara yarar
-
@İibf Yok ben küsmem. Ama bu değişmez aşırı duyarsız bazıları. Elimden gelen birsey olursa yine yaparım ama eskisi kadar yormam kendimi. Ankara'da etkinlik yapılacak katılım yok aradan 15 ay geçmiş olmasına rağmen hem de. Daha ne diyelim ne yapalım hocam.
-
@akncıı aynen öyle hocam millet gercekten cok duyarsız inanın bu kadar vurdumduymaz bi kesim ne duydum ne gördüm
-
@guycuu lafim size değil yanlış anlamayın da herkes Ankara'da olsam şöyle yapardim böyle yapardım yok ankaradakiler bişey yapmiyor deniliyor da mesela ilan gelse kurum sınavı Ankara'da herkes buraya gelebiliyor demi demek ki istense gelinir.
-
@RqzeeT dostm o ayrı bi durum ama yanls anlamazsan herkesin maddi durumu bir değil herhangi bir ilden ankaraya gelmek en basit ifadeyle en az 300_400 TL ama Ankara'daki 1000 kişiden 10 tanesinin kişi bası masrafı 20tl o yüzden ankarada olmayan bi insana gelin demek biraz bencilce olabilir gelebilecek durumda olan ayrı.sınav ayrı bir durum
-
Yaşı tutan, mülakat ingilizcesi bilen arkadaşlar, Littlebig management traniee programı, alımı başlatmış. Küçümsemeyin başvurun, kısa bir süre mağazalarda çalışıyorsunuz sonrasında sağlam kariyer imkanı var inanın bana. Başvurun lütfen. De Facto'ya teklif edilen satınalma bedelini duyduğumda şok olmuştum.
-
Evrene bir mesaj, kurumiçi konusu şimdilik rafa kalksın. Vakti gelince de olur mu canım öyle saçmalık denilip, hepten ortadan kalksın. Eylül ortasında guy ilanı gelsin. Allahım sen bizi utandırma...
-
@RqzeeT Sen zor olani seviyosun galiba kardesim yada isine geleni mi konusuyosun tuhaf bi kardessin gercekten