9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Muhtara oy atarken hep ismi yazılı kağıdı alır zarfa koyardık galiba üstünde ihtiyar heyeti isimleri yazıyordu. Ama şöyle bi durum nasıl olucak ki heyetten birinin üstünü çizip yine de aynı kağıdı atmak ilk defa duyuyorum. Ama doğruysa gerçekten çok şaşırtıcı
-
@Yunus1059 maalesef
-
400 kişi dolmayacak gibi duruyor geçen seneden kolay değildi bu sınav
-
@Chapus kullanamazdı diye hatırlıyorum %99 yakın bir şekilde
-
@hasi-moto türkçe sorusu tartışmak saçma zaten boşver:)
-
Dostlar, 75 doğrusu 5 boşu olan ilk 400 arasına girer!
Saygılar... -
Muhtarlık seçimini de şöyle düşünün; siz milletvekili seçimlerinde tek tek isim isim milletvekillerine mi oy atıyorsunuz, yoksa sandık pusulalarında ismi bile olmayan milletvekillerinin bulunduğu partiye mi? Muhtarlık seçimi de aynı hesap, siz muhtara oy atarsınız ama muhtarın listesindeki ihtiyar heyetini de seçmiş olursunuz.
-
- DÖNEM için kim kaç bekliyor anketi yapılmayacak mi...Bir klasik unutuluyor mu:)
-
@fthdyngc hocam YSK her seçim öncesi muhakkak muhtar ve ihtiyar heyeti için örnek oy pusulası yayınlar. Oradan bu üst çizilme meselesini çok rahatlıkla görebiliriz.
-
@amirim 76-24 olmaz mı kral
-
Geçen yıl sınav pazar günüydü salı kitapçıkları açıklamışlardı. Yarın açıklanabilir cevaplar.
-
Arkadaşlar tarih sorularından hamdullah suphi ve saltanatın gücü dışında diğer 2 soruyu hatırlayan varmıdır?
-
@Chapus anladım hocam kanuna da baktım şimdi de ihtiyar heyetine oy veriyormuşuz. Yanlış yapmışım
-
ben ihtiyar heyetini bld encümeni mantığıyla düşündüm..
-
@gencbiraday bir de ben
-
@Yunus1059 teşviki sanayi ve hoover sorusu
-
@ank3435 teşviki sanayi tamam ama hoover türkiye ekonomisi degilmiydi
-
@Yunus1059 inkılap hocam iyi hatırlıyorum
-
@mülki bu sefer oluyor mu hocam sen ondan haber ver
-
@fthdyngc, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Muhtara oy atarken hep ismi yazılı kağıdı alır zarfa koyardık galiba üstünde ihtiyar heyeti isimleri yazıyordu. Ama şöyle bi durum nasıl olucak ki heyetten birinin üstünü çizip yine de aynı kağıdı atmak ilk defa duyuyorum. Ama doğruysa gerçekten çok şaşırtıcı
Çizdim ben oradan biliyorum çizilen sayılmıyor kesin bilgi bu sene yaşadım bu olayı