BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Hukuktan giren var mı daha önce? Uluslararası hukuktan soru geliyor mu? Eğer geliyorsa şansımı BTK'dan yana kullanacağım İngilizce ne seviyede bir de. Yds puanım 72 ama 2 yıl oldu
-
@Bahriyelii61 evet hocam maliyeyi de göremedim ben. Sınav konularında görünüyor ama paylaşılmamış mı acaba yoksa sınavda çıkmamış mı
-
@Pigaçu Çok pardon bilmiyordym
-
@Pigaçu, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Pigaçu Çok pardon bilmiyordym
Beni de gruba alabilir misiniz?
-
Sınavda monografi çıkmıyor mu?
-
@Quesnay hocam puanlarim iyi ama bende ingilizce yok yani mülakat şansı olmaz heralde bana tavsiyeniz nedir ingilizce yapmadan da olmaz mülo heralde
-
ÖNEMLİ LÜTFEN bilen arkadaşlar cevaplasın.
Arkadaslar iktisatta ekonometri-istatistik ve işletme iktisadı,Maliye-Finansta işletme finansmanı ve finansal yönetim olmadan sınav yapılabilir mi? Bu bahsettigim derslerde sorular secmeli mi geliyor? Lütfen yardimcı olun. Buna göre kitap alsın millet. -
@Marcuspowa istatistik ekonometri sorulari coktu maliye oturumuylami birlesmisti emin degilim ama iki ders bir oturumdu diger dersi full yapan gecebilir
-
@Marcuspowa yani 6 soru varsa oturumda 3u istatistik ekonometriydi nasil yapcaz bilmem
-
@justlawyer sorular iibf'de seçmeli olursa hukukta da öyle olabilir ve uluslararası hukuk seçmeyip başka alandan soru seçebilirsiniz. iibf'de seçmeli miydi hatırlamıyorum. seçmeli olmasa da burası dışişleri bakanlığı olmadığından uluslararası hukuktan öyle yüksek puanlı ve barajı aşmanızı engelleyecek bir soru gelmez. YDS'den 50 ve üstü puan alanlar sınavın İngilizce kısmını rahat geçebilir bence
-
@islimbot Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Uluslararası çalışacak kaynağım da zamanım da yok açıkçası. Öyleyse btk merkeze başvurmadan bddk da şansımı denerim.
-
Geçen sene bddk sınavına çağrılıp gitmeyen birinin bu sene de sınava başvurma hakkı var mı?
-
@Mrt1313 hocam ben hukuk maliye iktisat muhasebe ağırlıklı çalıştım kppsye fakat kpss de bu alanlarda sorulmayan finansal yönetim ve işletme iktisadının iktisat ve muhasebe içinde ağırlığının çok olduğunu gördüm geçen sene zaten maliyeden soru yoktu.
-
@N-A-G, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Mrt1313 hocam ben hukuk maliye iktisat muhasebe ağırlıklı çalıştım kppsye fakat kpss de bu alanlarda sorulmayan finansal yönetim ve işletme iktisadının iktisat ve muhasebe içinde ağırlığının çok olduğunu gördüm geçen sene zaten maliyeden soru yoktu.
Teşekkürler bilgi için.mecbur bakıcaz
-
@paretowilfredo eyvallah hocam Çorum’dan kalkıp istanbula klasik bi sınava gitmek saçma olacak benim açımdan BTK daha mantıklı
-
@scofieldmustafa
nıye btk test mı hocam -
Arkadaşlar sınavın İngilizce kısmı hakkında naçizane birkaç bilgi eklemek isterim 6 ay İngiltere’de dil okulunda eğitim aldım YDS den 50 aldım buna rağmen geçen yıl girdim sınava 50 aldım ona göre muhasebenizi yapın öyle girin sınava derim teşekkürler
-
@polish naptın hocam İngiltere'de hiç evden çıkmadin mi
-
@primocarnera İngilizce konuşabiliyor ama okuyup yazamıyor herhalde
-
@hussle evet BTK test ve İngilizce yok her açıdan daha avantajlı sayılır