VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@summer c.tesi yaptım bende
-
@tatyos Ben a grubuydum sik da d olabilir emin degilim
-
@A.Chahechouhe dogrudur o zaman cok hizli yaptim emin olamadim.akrep yelkovan vardi arasindaki aci 0 dereceydi
-
@summer cumartesiydi cevap.
E y t l soru 16 yaptim dogru degil mi -
@bjk34 bende cumartesi yaptım ama arkadaş üşenmeden saymış pazartesi oluyormuş
-
O sorunun cevabi cumartesi olmasu gerek bu arada 16 dogru
-
Akrep yelkovani bende 0 isaretledim. Ancak o sorunun formulu varmis, googledan aratarak bulabilirsiniz. Formulde sayilari yerine koyunca cevap 10 cikiyor, gecmis olsun arkadaslar
-
@pow3rtech formul var ama ona gerek yoktu.sekli cizin 4:20 ust uste geliyo akrep ve yelkovan aci olusmuyo ki
-
İktisat:Tam rekabet sorusu 3,maliyet problemi 10,çarpan sorusu 50,keynesyen konjonktür çarpan ve yatay arz eğrisi,bütçe doğrusunun eğimi -1/3,arz esneklikleri S1=S2=S3..10 kuruşluk verginin çoğunu tüketici öder,A noktasında marjinalin değeri sıfırdır,firmanın sabit maliyeti 1000,monopolcü rekabette atıl kapasite vardır,bir tane bütçe doğrusunun cevabı I eğrisi,avc'nin minumum olduğu nokta kar maksimizasyonun gerçekleştiği nokta,fırsat maliyeti 2..Y malının fiyatı 20 ..
-
Bi arkadas hangisi hisse senedi cikarabiliri halka acik olan as yapmis sadece ama halka acik olmayan da cikarabiliyor. sadece ltd cikaramiyor. bu arada manipulasyon cevabini isaretleyen oldu mu arkadaslar
-
Sermaye hesabı cari işlemlere girmez,mevduat bankanın pasifinde yer alır,Monetaristlere göre istikrarlı olan paranın dolanım hızı
-
Akrep yelkovan arasındaki dar açı sorusu 0 olmaz diye düşünüyorum. Çünkü yelkovan ilerledikçe akrep de biraz ilerler yani 4 ün üstünde sabit kalmaz. Muhtemelen cevap 10.
-
@Del-Piero VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
İktisat:Tam rekabet sorusu 3,maliyet problemi 10,çarpan sorusu 50,keynesyen konjonktür çarpan ve yatay arz eğrisi,bütçe doğrusunun eğimi -1/3,arz esneklikleri S1=S2=S3..10 kuruşluk verginin çoğunu tüketici öder,A noktasında marjinalin değeri sıfırdır,firmanın sabit maliyeti 1000,monopolcü rekabette atıl kapasite vardır,bir tane bütçe doğrusunun cevabı I eğrisi,avc'nin minumum olduğu nokta kar maksimizasyonun gerçekleştiği nokta,fırsat maliyeti 2..Y malının fiyatı 20 ..
Hocam carpan sorusu 300, butce dogrusu bende -1/3 yaptim ancak -3 diyenler cogunlukta, avc min kapatma noktasi , firsat maliyeti ve y mali olan sorulari tam hatirliyor musunuz ?
-
Besgen, sekizgen, kare, ve yuvarlak olan denge sorusunun cevabini hatirlayan var mi
-
@uzmyrd VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
bencede muhasebe bi garipti .
-
@summer ben bi sekizgen bi küre yaptım galiba
-
@nedret ben de 2 tane sekizgen yaptim ama salladim bakamadim soruya
Ingilizce can't have made miydi.how can i help vardi bir de galiba
-
@iyimser16 ben o soruyu so does thomes yapmıştım
-
@summer how can li soru how can ı help şeklinde olcak eminim. cant li soru bunu yapmış olamaz çünkü o bugün işe bile gelmedi olan soru ise onu cant make yaptım
-
@nedret soruda gecmis zamandi ben aslinda couldn't make dicektim sikta yoktu can't have made dedim