VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@muzlusut aradilar mulakata cagirdilar
-
@AdemSimit mufettislik sinavina giriosunuz ordan cagiriyorlar uygun pozisyonlara gore
-
@klapaceus puaniniz kacti?
-
@summer puanimi bilmiyorum
-
@klapaceus hocam hangi ilden girmistiniz sinava puaniniz kacti ? Benim toplamda 62 puanim vardi. Arayan olmadi ama ne zamanmis mulakatlar ?
-
@muzlusut mulakatlar haftaya dedi sehir icin bise demedi sehire gore degil uygun bolume gore yerlestircez dedi
-
@klapaceus henüz çözemediğim bir sistemleri var içinde, size şimdiden hayırlı olsun, gelişmeleri paylaşırsanız şimdiden çok teşekkür ederim
-
Giren arkadaşlar bizi unuttu sanırım. Yemek tatlı kahve ısmarlayacağım diyenler nereye gitti
-
Bayramdan sonra başlayan arkadaşlar maaşlar yattı mı veya ne zaman yatar bilgisi olan var mı.
-
@işsizmemur bu pazartesi başladık maaşlar yatmadı
-
@samet06 kardeşim eğitme geldiğimiz zaman Ankara'da olursan yazacağım söz az totem yapmadın
-
@işsizmemur maaş 17sinde yatar geç başladığımız için.sendika aidatı vs olduğu için ve geç başlanıldığı için ilk maaş düşük gelecek haberiniz olsun şok olmayın,1 ekimde normal alırsınız
-
@AndOne arkadaşlar tam maaşınız hakkında sizden sonraki arkadaşlara yardımcı olmak adına bilgi verir misiniz?
-
@aliveli 1 ekimde oğrenicez tam olarak,ben de yeniyim bunları biliyorum
-
vakf leaasingçilerden haber var mı
-
11 eylülde başladım 17 eylülde aldığım maaş 899 tl
-
@menkul_kiymet buda 2700 2800 kafadan alacaksiniz demektir. Vakifta toplam 21 maas alirsiniz
-
Arkadaslar bu guy mulakati icin nasil izin alcaz fikri olan var mi?
-
@hopa şubede gişede başlayan uzman yardımcısı gişe yetkilisi maaşı mı alıyor uzman yardımcısı maaşı mı bilginiz var mı acaba
-
@ekim unvana göre maas alırsın.