2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 Sorabiliriz dostum ancak tek başına bir gösterge değil. Feragate eklenecek sayılar da olacaktır. Nihai yedek kadro belirlemesi buna göre yapılacak. Takvim olarak işler dediğim süratte ilerlerse çok olası söylediğiniz dönem belki bir ay gerisi daha makul dahi denebilir. Daha geçe bırakılmaz eğer o tarihe kadar atamalar tamamlanırsa.
-
Arkadaşlar başvurmamak,belgeleri vermemek yeterli olur değil mi ?? Feragat için arayıp dilekçe vermemiz mi gerekiyor? Yedek arkadaşların hakkını yemeyelim.
-
@Seneca hocam hassasiyetiniz için teşekkürler başarı sıranız nedir
-
@erciyes38 77.sıra dostum. Umarım fazlasıyla sıra gelir arkadaşlarımıza, başka kurumu kazanmış olsam bile aklım sürekli bu süreç yüzünden perişan olan insanlarda. Hiçbirimiz bu son olanları hak etmedik ancak bedelini yine sınav derecesi yapan bu insanlar çekiyor. Ne dense boş.
-
@paretowilfredo üstad çok makbule geçer cidden, biliyorum ilk feragat rakamları çok gerçekçi değil ama olsun yine de bir rakam duymak ufak da olsa somutluk oluşturacaktır.
-
@UrsaBiVursa Teşekkürler
-
@paretowilfredo hocam eğitimler ne zaman olur tahmini olarak.Bir de eğitime herkesi aynı anda mı alıyolar ?
-
@mrkorkmaz1 Eğitim planı Nisan dostum. Göreve başladıktan sonra olur eğitimler ve temel hazılayıcı eğitim ile yetki eğitimini promosyonunuzla birlikte alırsınız.
-
@paretowilfredo üstad sormak istediğimiz şu asıl Nisan'da eğitime girip yedek ayrıca Temmuzda eğitime girebilir mi mesela ?
Yedekler sonra alınacağı için soruyoruz -
Kuruma belge teslimine gittim beklerken birisi aradı. Feragat eden kişi sayısını öğrenebilir miyim demiş. Malesef dedi. Telefonu kapattıktan sonra tuhaf tuhaf istekleri var milletin dedi kendi kendine.
-
@paraşütçü-walras tuhaf tuhaf istekler ha !
Birgün işsiz kalmanın ve bu yüzden hayal dahi kuramamanın 30 yaşına geldiği halde utana sıkıla babasından para istemenin ne demek olduğunu bilse keşke de görse o tuhaf istekleri ! -
@tmac il tercih ettiğin sayfadan çıkaracaksın imza gerekiyor sadece .Banka kısmını bilmiyorum
-
@akabe hocam tesekkur ederım dün evrakları teslim ettim. Banka kısmınada banka adı ve şube yazılacak mumkunse bılgısı olmayan arkadaslara duyurulur.
-
arkadaslar duyuruda 5. maddede guncelleme yapılmaycaktır vs denıyordu ama ılgılı sayfada guncelle butonu vardı ve kurumu arayan arkadaslara evrak teslım edılene kadar guncelleme yapılabılır bılgısı verılmıs sanırım
bu konuda gorusme yapan olmusmuydu kurumla guncelleme hakkında
bilgiisi olan buraya yazabılırmı arkadaslar -
Arkadaşlar bizim atamalarımızı kurum mu yoksa bakanlık mı onaylıyor?
-
@sgkdenetmenyrd bu güncelleme ne anlamadım hocam?
-
Bu bahsedilen güncelleme ne ya cevap verir misiniz?
-
@İbbfli19 il tercihlerini kast ediyor. Seçtikten sonra tekrar değiştirme imkanı varmış sanırım .
-
@zebit hımm Ok eyvallah hocam
-
Herkese hayırlı olsun, Niğdeyi kazanan var mi?