2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@can gelir 80 ve üstü çalışmaları hizlandirsin
@Marcuspowa muhasebe geçmiş sınavda monografi ağırlıklıydı, İşletme de maliye sınavının içinde seçmeli olarak sorulmuştu.
Geçmiş sınav soruları sayfada paylaşılmıştı;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3284/stajyer-hazi̇ne-kontrolörlüğü-gi̇ri̇ş-sinavi-i̇lani
-
hakimlikten vaz mı geçelim yani
-
Anlaşıldı kurum sınavına girmek için önce kpssye değil, yds ye girmek lazım
-
@genclerbirlikli anladim hocam. Işletmeye çalışmasak o zaman,sıkıntı olur mu? İş turneli mi? Bir de ileride kurumun istanbul şubesine tayin isteme imkanim olur mu?
-
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum . Gelen ilanlar hep YDS istiyor . Ve karar verdim YDS ye başlicam . Merak ettiğim şu bu YDS li ilanların mülakatlarında sözlü olarak ingilizce sorularda yönetiliyor mu ? Yoksa YDS sadece başvuru da gereken şart mı yani
-
@genclerbirlikli bakalım nasıl olacak
-
Merhaba çalışma yeri ankara mı olacak ?
-
@johnnashh ben de bunu merak ediyorum ama Ankara gibi duruyor sınav da ankarada adres olarak da Ankara verilmiş
-
İnşallah bu sınava girebiliriz artık teşekkürler @genclerbirlikli
-
Arkadaşlar rica ederim bu saçmalığa son verelim. Zaten yıllardır ilan bekliyoruz hakimlikle bu sınavı aynı güne koymak nedir allah aşkına????? Kurum yetkilileri hiç mi araştırmıyor??? Bu bizim hakkımız ve kimse elimizden alamaz. Emeklerimiz boşa gidiyor. VAZGEÇMEK kelimesini ben kabul edemem. Kurumu aradım lütfen sizler de arayın. CİMER e ŞİKAYET başlığında yazdım sizler de yazın hakkınızı arayın....
-
Buraya giren bir süreden sonra merkez bankasına başvuruyor sanırım ritüel gibi bir şey olmuş
-
Kurumu 2.defa aradım 10 dakikadır dil döküyorum. Tek arayan benmişim ve sadece benim isteğimle sınav tarihi değişemezmiş başka arayanlar da olursa bir şeyler değişebilirmiş..........
-
@Marcuspowa işletme konusunda kesin bi şey diyemem geçen sınavdaki durumu belirttim turne çok fazla olmasa da elbette var ama öyle gidince 3 5 ay kalma durumu olmuyor, denetim birimlerine göre en az olanlardan biri diyebilirim bazı üst kurullarda uzman yardımcılarının daha fazla turnesi oluyor İstanbul grubu mevcut, tayin imkanı var.
-
@johnnashh @sbf13 calisma yeri Ankara ama İstanbul grubu da mevcut.
-
Hazine ve Maliye Bakanligi Kontrolorluk Baskanligi Tel: 03122047341
Bu gun ilana cikan Hazine ve Maliye Bakanligi Stajyer Kontrolorlugu Sinav tarihleri 28-29 Aralik 4 oturum seklinde yapilacakmis. 2 ay once ilana cikilan hakimlik sinavlari 29 Aralik gunu yapilacak. Yillardir sinav acmayan hazinenin sinav tarihini baska sinavlarla cakistigini kontrol etmeden ayni gune koymasi nedeniyle magduruz. Kurumu aradigimizda birini tercih edeceksiniz diyorlar. Boyle bir dayatmayi kabul etmiyoruz. Bu bizim hakkimiz 80 ustu kpss ve 70 ustu yds istenen bu sinava hak eden herkes girmek zorunda. Hazine yi arayarak sinavin ocak ayina kaydirilmasini talep ediyoruz!!!!!!! -
Aylar önce hakimliğe başvurduk ve ÖSYM ye göz ardı edilemeyecek bir ücret ödedik o sınav için. Şimdi neden birini tercih etmek zorunda bırakıyorlar? Sanki sürekli ilan varmış gibi bir de bu çıktı başımıza. Hadi iki farklı kurum olsa yine tercih yapalım ama diğeri ÖSYM sınavı sonuçta şuan başvurumuzu iptal edemiyoruz.
-
@genclerbirlikli tesekkürler hocam cevabin için
-
@Marcuspowa rica ederim
-
@Su28A çok elit kurumlar hariç -dışişleri gibi -genelde sorulmuyor .sorulsa da kimse yapamaz zaten
-
@choosemyself hocam kurumu çok kişi ararsa değişebilirmiş