2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar mutlaka daha evvel.konusuldu takip edemedigim icin soruyorum yardimci olursaniz sevinirim.sehir bazli puanlar kapatacak mesela.ankara atiyorum 82 ile kapatti hangi ilcede olcagimiz neye gore olcak direk il icin mi giricez kurum sinavina yoksa ilce bazindami
-
@hukukcukişi direk il için hocam ilçeler mülakat puanı ve kurum sınavında aldığınız ortalama puana göre oluyo sanırım
-
@ertyy cok tesekkur ederim.hocam
-
@law şaka değilim erinmesem arar bulurum ama illa inanmak istiyorsan boş olduğumda bulur yine gösteririm
-
@Keynesin-Faizi Benim de memleketim Ardahan Hakkınızda hayırlısı olsun
-
73 puanla hiç mi umut yok
Çalışmayı bile bıraktım neredeyse -
Şehir sonuçları ne zaman belli olacak keşke 1-2 gün içinde belli olsa sınav yerleri ona göre hazırlık yapsak
-
@idealistbiri normalde en geç 10 gün öncesinde ama daha erken açıklansa dediğiniz gibi çok güzel olur
-
@idealistbiri 2 Aralıkta belli olacak diye biliyorum ben ama keşke daha erken açıklasalardı
-
@maltus95 Yazdıgınız illerin hepsi bu puanın üstünde kapatırsa çok canlar yanar hocam. o yüzden bence gelir.
-
@crowdingout keşke pazartesi şehirleri açıklasalar , sınav giriş yeri önemli değil o kadar sonra da olur
-
Çevrenizde guylar var mi referanslari araniyor mu herkesin. Ben bi hocamdan rica ettim tamam yazabilirsin dedi ama merak ediyorum kimisi aranmiyor kimisi araniyor diyor
-
@bb2777 aranmıyor hocam bugün konustum yakınımla o kısım hiç önemli değil dedi
-
2018 de basvuru sayisi kacbinde kalmisti bilgisi olan varmi
-
- Hayırlı olsun.
-
@EsTerGon-Kalesi 13756.
-
@adam-simith 12binlerdeymis hocam
-
@ertyy bu sene daha cok o zaman
-
@adam-simith evet ama o zaman tek yıldı bu yıl çift yıl olduğu halde boyle bunu da göz önünde bulundurmak lazım bide değiştiren çok 5 il tercihi olduğu için çok karar değiştiren vardır
-
Bu sene çok il olduğundan değişiklikler çok oluyor tahminimce başvuru sayısı 9bin