21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@gk bi arkadaşta Forum dışı 26 63 yaptığını bana söyledi 20 56 var
-
@hakimehanımm amin hayırlısı hakkımızda. İnşallah herkes hak ettiğini alır.
-
@gk beni de yazar mısın. Gk 21 alan 63
-
Bir de adli yargıda ilk 100 e girip idari yargı çözenler varsa onlardan da önemli bir kısım girebilir listeye. Gerçi bu durum her sene var
-
@hakimehanımm sizin kaç doğrunun var Dı mahsuru yoksa öğrenebilir miyim
-
@ozbekfrkn geçen sene ilk üçyüzün içinde 200 iibfli 100 hukukçu vardı sanırsam
-
@vatandaş123 hocam 2018 de bu dogrular ve siralama benim siralamamdi bire bir ayni
-
@frieddmann Yine öyle olacak çünkü adliciler hem adli hem de idari bir arada goturmeleri zorlaştı. Çünkü adlicilere bir de iş hukuku eklendi ekstra ve adliciler vergi ve iktisat/maliye pek bakmak istemiyor. Hele ki bu seneki iktisat sorularında epey zorlanmışlardır.
-
@city-of-justice kesinlikle katılıyorum. Öncelik adli hukuk onlarda çünkü alım daha fazla o tarafta
-
@city-of-justice ama mülakatta 86 mı ne hukukçu almışlar 10 küsür iifbli almışlar
-
@frieddmann nerden öğrendiniz ki bunu. iibf 20 alınır
-
@frieddmann Ciddimisin
-
@city-of-justice geçen arkadaşım mülakattaydı. Kazananlar arasında grup kurmuş. Orda muhabbet ederken öğrenilmiş
-
@aintmadatcha 20 tanesi almak zorunda değil isterse hiç almaz. Komisyon yetkisinde
-
@frieddmann geçen senenin birincisi hukukçuydu elendi 10. hukukçuydu elendi, bir sürü hukukçu elendi. hukuk mezunu olmak mülakatı garantilemek anlamına gelmiyor asla. iibflinin mülakatı geçmesi ise zaten mucizemsi bir şey. en az 11-12 kişiyi elemen gerekiyor. 210-220 kişi kalacak muhtemelen. en az bakan seviyesi diyeyim
-
@aintmadatcha evet katılıyorum. İşin gerçeği bu zaten. Gerçekten çok çok zor bir sınav için uğraşıyoruz. Önce sınavda ilk üçyüz sonra ilk 20 nin içine girmek hakikaten çok zor bir süreç. Hayırlısı demek düşüyor. O yüzden giremeyen arkadaşlar ben dahil kimse üzülmesin. Önce bu gerçeği bilip sonra umutlanmalıyız
-
@frieddmann gky 21 ya da 20 alan 59 ya da 60 bekliyorum
-
@hakimehanımm hadi inşallah olur
-
Arkadaşlar sadece 15 gün çalıştım en kötü ihtimal 22 - 55 en iyi ihtimal 22 - 59
Burada yazılanların doğruyu yansıttığını düşünmüyorum. Hiç mi ne işaretlediğini unutan yok? Hiç mi iki şık arasında kalan yok? Herkes anladığım kadarıyla gelebilecek en yüksek doğruları söylemiş. Benden size tavsiye bu sayılardan özellikle alandan en az 3 eksi hesaplayın. O zaman doğru dürüst mantıklı bir şey çıkar ortaya. Bu haliyle mülakata gireceklerin 100 tanesi şu an online. Böyle bir istatistik yok arkadaşlar. Kendinizi kandırmayın..
-
Benim netler 24- 63